sursa foto:  facebook

EXCLUSIV! Secretul lui Vladimir Drăghia – cine este tatăl lui și cu ce s-a ocupat în trecut. Viața câștigătorului Exalton bate filmul

Vladimir Drăghia este marele câștigător al emisiunii concurs Exalton, difuzată de Kanal D. El l-a învins datorită voturilor publicului, în finală, pe Războinicul Ionuț, fapt care nu a rămas fără ecouri. Nu puțini au fost cei care au acuzat postul de blat, mai ales că Faimosul campion a anunțat că va dona toți banii unei fundații care se ocupă cu tratarea bolnavilor de cancer, fundație care ar fi apropiată de televiziune.

Foarte mulți fani ai emisiunii au susținut că Ionuț avea mult mai multă nevoie de bani, în contextul în care Vladimir s-a realizat deja în viață. Puțini sunt cei care cunosc, însă povestea vieții lui.

Vladimir Drăghia s-a nascut pe 13 martie 1986 în orasul Galați si a fost crescut de bunici pâna la vârsta de 6 ani. Pe tatăl său nu l-a văzut decât de 2-3 ori în toată viața lui. Gabriel Drăghia era marinar în Galați și un adevărat Casanova. A fost cu nenumărate femei și cu multe dintre acestea a avut și copii… cam cu 8, dar nu a avut grijă de ei. I-a lăsat să se descurce singuri în viață, iar el între timp a devenit jurnalist, folosind pseudonimul Igor Drag. A activat la publicații renumite ca Evenimentul Zilei, Gardianul sau Atac la Persoană. Astăzi este căsătorit tot cu o fostă jurnalistă, Silvana Pătrășcanu, iar cu copiii lui nu prea ține legătura.

Vezi și  EXCLUSIV! Dezvăluire bombă: în ce serviciu secret străin a activat Cozmin Gușă! Cât de bogat a ajuns fostul ambsador al SUA, după un mandat în România

Vladimir s-a descurcat singur de mic. Pentru că devenise un înotator foarte bun s-a hotărât să se mute la Brăila și să-și continue activitatea competițională la Centrul Olimpic Roman de natație.

Timp de 6 ani a fost nevoit sa locuiască în internatul liceului sportiv, iar antrenoare sa, Laura Sachelarie îi devenise practic o a doua mamă. Performanta cere sacrificii, asa ca Vladimir a renuntat la distractiile adolescentine in favoarea inotului, unde a obtinut performante notabile. A castigat chiar si un titlu european, dar pentru ca in Romania sportul nu este incurajat in niciun fel, a ales sa abandoneze cariera de inotator si sa-si croiasca un alt drum in viata. A promovat bacalaureatul si a obtinut doua burse in SUA in urma rezultatelor bune de la testele SAT. Din pacate, acestea acopereau doar jumatate din costuri, asa ca Vladimir a fost nevoit sa abandoneze « visul american ».

Vezi și EXCLUSIV! Cine va fi viitorul președinte al României? Cozmin Gușă dezvăluie cine se află în spatele lui Dacian Cioloș de fapt

În schimb a ales sa plece în Italia pentru a câstiga ceva bani. « Am încărcat tiruri cu marfă, am fost la pui (la 4 dimineața intram în grajduri cu măști de gaze și încărcam “covorul” de pui adormiți în cuști pentru a putea fi transportați spre a fi tăiați și consumați) și multe altele », a povestit Vladimir. S-a întors acasă după mai puțin de un an cu o dragoste imensă de tot ce înseamnă România. Din toată această experiență s-a ales cu 700 de euro din care și-a cumpărat un scuter. Din pură întâmplare a dat la universitatea Media Pro, unde a studiat jurnalismul.

Și așa a început totul. Au urmat apoi castinguri, zeci de reclame și câteva seriale (« Detectiv X », « Vocea Inimii » și « Narcisa salbatica »). Vladimir nu a procedat ca alți tineri « copleșiti » de celebritate. A investit inteligent banii câștigați. La numai 20 de ani și-a înființat o agenție imobiliară care a obținut un profit de 30.000 euro înca din primul an.

Astăzi este o adevărată vedetă, tătic responsabil și iubit fidel partenerei asle de viață, Alice, dar a rămas la fel de ambițios. Probabil în viitorul foarte apropiat îl vom revedea la Kanal D, din postura de prezentator.

Vezi și EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare