sursa foto:  cugetliber.ro

EXCLUSIV! Cine va fi viitorul președinte al României? Cozmin Gușă dezvăluie cine se află în spatele lui Dacian Cioloș de fapt

După EPISODUL COLDEA, bugetul.ro vă prezintă noi dezvăluiri extrem de interesante ale consultantului politic Cozmin Gușă. Acesta ne-a spus cine crede că va câștiga președinția României, la cum arată lucrurile astăzi, dar și cine se află de fapt în spatele lui Dacian Cioloș.

Deci cine va fi viitorul președinte al României?

Cozmin Gușă: Dacă Dragnea rămâne șef la PSD așa cum arată lucrurile astăzi și Iohannis rămâne activ așa cum am văzut în ultimele săptămâni,  Iohannis are prima șansă ca să câștige în 2019. Dacă Dragnea va fi schimbat și PSD-ul se trezește, atunci candidatul PSD are prima șansă.

Dar despre Cioloș ce părere aveți?

 Proastă!

Va candida la președinție?

Da. Este suficient de ambițios încât să nu accepte un joc de coagulare a dreptei și cred că va dori să aibă un joc personal, nu atât el, ci cât cei care-l coordonează. Eu am avut o surpriză neplăcută cu Cioloș.

Cine-l coordonează?

Cred că are destule legături în zona ofițerimii din diverse servicii secrete. În primul rând cred că SIE, cred că și în SRI, cred că și pe la foștii șefi de la 2 și-un sfert are fel de fel de conexiuni. Deci Cioloș este supus la multe legături, iar el se bazează pe foarte puțin. Doar pe relația excepțională pe care o are cu lidershipul Comisiei  Europene, relațiile pe care și le-a făcut cât timp a fost Comisar European.

Și credeți că platforma lui are șanse de ascensiune? Sau va fi ca un USR care s-a născut speranță și a murit iluzie sau invers.

Nu, deci în mod clar ei nu or să treacă pragul electoral la europarlamentare, care sunt în mai anul viitor. Nicio șansă. Iar creșteri semnificative nu-i prevăd nici nu are posibilitatea. CV-ul l-ar recomanda, comportamentul lui în zona de lidership practic îl anulează.

Bugetul.ro a cerut un punct de vedere și fostului premier Dacian Cioloș, dar până la această ora nu ne-a oferit niciun răspuns.

Mâine revenim cu noi dezvăluiri extrem de interesante și vă spunem și în ce zonă a serviciilor se află Cozmin Gușă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare