sursa foto:  digi24.ro

Un nou concurs eșuat în Poliția Română: Toți candidații au dat-o în bară! Comisarul care a luat nota 1 la concursul pentru șefia IPJ Vâlcea s-a lăsat păgubaș și nu s-a prezentat

Din trei candidați, niciunul nu a reușit să obțină nota de promovare a examenului pentru șefia IPJ Olt. Ca atare, la conducerea instituției va rămâne un șef împuternicit. După ce a luat nota 1 la concursul pentru șefia IPJ Vâlcea, comisarul Sorin Oară nu s-a mai prezentat, miercuri, la concursul pentru șefia IPJ Olt, au dezvăluit sursele Bugetul.ro.

La concursul pentru șefia Inspectoratului de Poliție Județean Olt, ce a avut loc miercuri, 7 septembrie, s-au înscris 3 candidați: comisarul-șef Nicolae Ionuț Ilinca, actualul șef împuternicit la IPJ Olt, comisarul-șef Adrian Mladin, șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Olt și comisarul Sorin Oară, fost șef al IPJ Vâlcea. Niciunul dintre aceștia nu a promovat examenul.

Conform surselor Bugetul.ro, actualul șef împuternicit al IPJ Olt, comisarul-șef Nicolae Ionuț Ilinca, a luat cea mai mare notă din concurs: 6,16. Pentru a promova examenul însă, avea nevoie de minimum nota 7.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, comisarul-șef Adrian Mladin, șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Olt, a obținut nota 5,06.

Vezi și Mai bagă o fisă! Comisarul care a luat nota 1 la concursul pentru șefia IPJ Vâlcea vrea să fie șef la IPJ Olt! Va susține proba în septembrie

IPJ Olt rămâne cu șef împuternicit

Astfel, comisarul-șef Nicolae Ionuț Ilinca rămâne șeful împuternicit al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Așa cum am scris anterior,  la concursul pentru postul din fruntea IPJ Olt s-au înscris trei candidați: comisarul-șef Nicolae Ionuț Ilinca, împuternicit șef al IPJ Olt, comisarul-șef Adrian Mladin, șeful Serviciului Investigații Criminale – IPJ Olt și comisarul Sorin Oară, comisar în cadrul IPJ Vâlcea.

Vezi și S-au făcut de râs! Niciunul dintre polițiștii înscriși la concursul pentru șefia Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea nu a promovat examenul! Unul dintre ei a luat nota 1

 

La IPJ Vâlcea, un alt concurs eșuat

La concursul pentru funcția de inspector-șef al IPJ Vâlcea s-au înscris patru polițiști: actualul adjunct al șefului inspectoratului, comisarul-șef Ion Matei, comisarul Sorin Oară, comisarul Cosmin Iana și subcomisarul Daniel Ionuț Mazilu.

În vreme ce Iana nu s-a prezentat la examen, ceilalți trei nu au reușit să obțină nota 7 – nota de promovare a examenului.

Conform surselor Bugetul.ro, comisarul Sorin Oară ar fi luat nota 1, el fiind candidatul cu codul 557521.

După ce s-a făcut de râs la concursul pentru șefia IPJ Vâlcea, comisarul Oară trebuia să participe ieri și la concursul pentru șefia IPJ Olt.

Însă, așa cum deja am anunțat, Sorin Oară nu s-a prezentat.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare