Favoritul lui Ponta revine la PSD cu o condiție!

Reforma Partidului Social Democrat este pe cale să înceapă. Favoritul lui Victor Ponta se va alătura Partidului cu o singură condiție. 

Victor Ponta, liderul Pro România a declarat că el speră ca Sorin Grindeanu să oblige PSD-ul să facă o reformă. Se pare că, Sorin Grindeanu se va alătura Partidului Social Democrat dacă se vor schimba lucrurile.

„Pentru că (nu a încercat atragerea lui Sorin Grindeanu în Pro România – n.r.) eu vreau şi sper şi cred ca Sorin Grindeanu să oblige PSD-ul să se reformeze. După cum ştiţi, am o relaţie foarte bună cu Sorin Grindeanu (…) dar eu sper ca Grindeanu să-i forţeze pe cei din PSD să facă o reformă adevărată. De altfel, ieri, când a fost la întâlnirea PSD, asta a şi spus Grindeanu: vin în PSD dacă se schimbă lucrurile, nu aşa. Că, altfel, ce să facă, să vină în PSD alături de cei care l-au dat afară? Şi care îl făceau securist şi omul lui Iohannis? (…) Deci, asta e ideea. Sper ca Sorin Grindeanu să aibă succes în ideea de a reforma cu adevărat PSD-ul, ceea ce nu-i uşor deloc. Eu ştiu în 2010 ce greu mi-a fost, dar acum e cred că e şi mai greu decât în 2010”, a declarat Victor Ponta.

Vezi și:

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare