Firea devansată de Nicușor Dan și Vlad Voiculescu? Ce spun sondajele

Iată că Nicușor Dan a realizat un sondaj pentru a afla pe ce loc se situează în clasamentul pentru Primăria Capitalei, în raport cu Gabriela Firea și Vlad  Voiculescu.

Nicușor Dan a făcut câteva declarații recent, când a dezvăluit cum arată cel mai nou sondaj pentru Primăria Capitalei, dar și pe ce loc se clasează Gabriela Firea. Totodată, acesta a oferit detalii de despre disputa sa cu Vlad Voiculescu de la PLUS, susținând că totul urmează să se decidă la nivelul alianței.

Cum arată ultimul sondaj pentru Primăria Capitalei, potrivit lui Nicușor Dan. Pe ce loc s-ar clasa Gabriela Firea.

Nicușor Dan a dezvăluit că în cadrul unui sondaj pe care l-a realizat în luna august, Gabriela Firea avea 30%, pe când acesta s-ar fi aflat la o diferență de doar câteva procente, fiind clasat cu 28%, pe când Vlad Voiculescu ar avea doar 12%. Totodată, a declarat că este optimist, pentru că o posibilă candidatură la Primăria Capitalei i-ar aduce cele mai multe șanse, drept candidat unic. Nicușor Dan a mai menționat că îi este greu să creadă că alegerile locale pentru București se vor desfășura pe două tururi, conform playtech.ro.

Vezi și:

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Schimbări majore- Vârsta de pensionare va fi modificată

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare