sursa foto:  agerpres.ro

Florin Cîțu, după ce a fost atacat de TSD: ‘Am văzut postări plătite. Mi se pare bizar’

După ce Tineretul Social Democrat l-a atacat pe președintele PNL, Florin Cîțu, pe Facebook, liderul liberalilor a reacționat luni dimineața.

Florin Cîțu a afirmat, în fața jurnaliștilor, că i se pare bizar ca să ataci cu bani de la partid președintele celuilat partid din Coaliție.

Am discutat în BEx. Am spus că este o campanie. Mi-a fost adusă la cunoștință. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliție. Am văzut niște postări plătite pe rețelele de socializare. Nu-mi explic. Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid președintele celuilalt partid din coaliție”, a afirmat Florin Cîțu.

Postarea făcută de TSD România:

Alexandru Kocsis, fost liberal, acum în Forța Dreptei, acuză o campanie sponsorizată pe Facebook

„Nu plâng de mila lui Cîțu, dimpotrivă, chiar cred că își merită soarta. Ceea ce vreau să subliniez este cum funcționează coaliția asta a lor, USL 2.
În capturile de ecran de mai jos veți vedea un clip video făcut de Tineretul Social Democrat care are nu mai puțin de 7 sponsorizări, pe 7 audiențe diferite.
10.000 de lei investiți de micii socialiști pentru a-și ataca partenerul de guvernare. Ar fi interesant de verificat sursa Fondurilor. Au făcut chetă micii socialiști sau au folosit subvenția de 2 milioane de euro/lună pe care o primește PSD de la bugetul statului?
Later edit – Cîțu în ședința Biroului Executiv: „Pare că suntem o anexă a PSD.”
Cum adică „pare”? Sunteți o anexă a PSD, nu exiată niciun dubiu aici”, a spus Kocsis, deputat al partidului lui Ludovic Orban.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare