sursa foto:  g4media.ro

Florin Cîțu, în contradicție cu Klaus Iohannis!

Klaus Iohannis a transmis, joi, că se elimină obligativitatea privind purtarea măștii de protecție în aer liber, însă anterior premierul Florin Cîțu a afirmat contrariul.

Potrivit lui Florin Cîțu, masca de protecție nu va fi eliminată înainte de 1 iunie.

Afirmația a fost făcută de Florin Cîțu într-un briefing de presă, când a fost întrebat de jurnaliști când anume vom scăpa de mască, în aer liber.

„Nu înainte de 1 iunie”, a răspuns Cîțu, informând că urmează să aibă loc o discuție și cu Ministerul Sănătății, și cu reprezentanții INSP.

Legat de eliminarea obligativității purtării măștilor în interior, pentru persoanele vaccinate, Cîțu a subliniat că „trebuie analizat”.

Vezi și Președintele a făcut cel mai așteptat anunț! Klaus Iohannis: Se renunță la portul măștii în aer liber!

„Din 15 mai se elimină portul măştii în exterior cu câteva excepţii, cum ar fi pieţe, târguri sau staţiile de transport public pentru că în mijloace de transport rămâne obligatorie, cum va rămâne şi la interior”, a declarat șeful statului.

„Prima măsură deci se renunţă la mască în aer liber. A doua măsură care intră în vigoare imediat este eliminarea restricţiilor de circulaţie noaptea şi, simultan, se elimină restricţiile asupra programului agenţilor comerciali. Magazinele revin la programul normal”, a explicat el.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare