sursa foto:  facebook

Foarte interesant! Cine este cel mai bine plătit angajat din România și ce funcție are acesta

Cel mai bine plătit angajat din România este implicat într-un proces cu Ioan Robu şi Arhiepiscopia Romano – Catolică Bucureşti (ARCB). Un proces în care, în primă fază, l-a pierdut, dar mai apoi, a făcut apel în instanţă și a primit câștig de cauză. Ioannis Papalekas are de primit daune morale în valoare de 10 000 de lei din partea pârâților. 

Potrivit cancan.ro, grecul Ioannis Papalekas lucrează la Bucureşti pentru un fond de investiţii şi este plătit regeşte (2,6 milioane de euro pe an) de ”Globalworth”, compania pe care o conduce şi care are în portofoliu cei mai emblematici ”zgârie-nori” din Capitală. Printre aceştia, ”Nusco Tower”, ”Unicredit Tower”, ”Bucharest One”, ”Cathedral Plaza” sau ”Upground Towers”.

Hotărâre de ultimă oră! Cel mai bine plătit angajat din România a câştigat procesul cu... Dumnezeu!

Afaceristul grec stabilit de 15 ani în România şi-a diversificat afacerile şi în zona de entertainment, fără să părăsească însă zona imobiliară, pentru că s-a îndrăgostit de o plajă faimoasă din Mykonos, pe care a cumpărat-o imediat!

Papalekas s-a folosit de investiţia sa pentru a acumula şi mai mult capital… bănesc, dar şi de încredere, pentru că a organizat la Nammos, plaja de care vorbeam, cea mai tare petrecere de pe planetă!

Ca să vă faceţi o impresie despre amploarea evenimentului, pe nisipul fin au fost aduse 120 de mese, iar invitaţii s-au „abonat” la o consumaţie minimă de 30.000 de euro pentru fiecare masă. Asta înseamnă un minimum de încasări de 3,6 milioane de euro, cam a treia parte din investiţia iniţială a lui Papalekas în celebra plajă, adică 10,5 milioane de euro.

”Taxa de participare” nu a fost însă o problemă pentru oaspeţii cu dare de mână, pentru că aproape de mal nu mai era loc de iahturile de lux deţinute de cei mai importanţi miliardari din lume. Printre ei şi câţiva români.

Vezi și Dezvăluirea care „ZGUDUIE” Casa Regală! Principesa Elena și-ar fi dat în judecată FIUL – motivul este halucinant

Guvernul se felicită! După Kaufland, un alt GIGANT crește salariile! Cum se numește colosul și pe ce piață activează

Banca Transilvania vine cu INFORMAȚII NOI! E aproape să BATĂ PALMA cu un nume greu de pe piață – ce bancă va DISPĂREA din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare