sursa foto:  aktual24.ro

Foarte interesant! Cine este, de fapt, omul DEMIS de premierul Mihai Tudose în ședința de Guvern – SALARIUL acestuia

În cadrul ședinței de Guvern, ce a avut loc miercuri, premierul Mihai Tudose a făcut o demitere BOMBĂ. În urma unui schimb de replici între șeful „Executivului” și ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, s-a decis înlocuirea directorului autorității de management responsabilă de Programul Operațional Competitivitate (AM-POC). 

Șeful autorității de management al POC este Svetlana Gomboș, așa cum au precizat, pentru Bugetul.roresponsabilii pe Comunicare ai AM-POC.

Potrivit declarației de avere completate în luna mai din 2017, Gomboș a avut un salariu anual de 104.048 de lei în 2016. Asta înseamnă că Svetlana Gomboș a primit circa 8.670 de lei pe lună.

transparency.org.ro

În 2016, soțul Svetlanei Gomboș, Carol Bogdan Gomboș, lucra la Ministerul Comunicațiilor pentru o Societate Informațională, pe post de consilier asistent, iar conform declarației de avere a șefei AM-POC, el a câștigat 42.000 de lei în acel an.

Interesant este faptul că declarațiile de avere ale soților Gomboș din 2016 nu corespund la capitolul venituri.

Dacă în documentul completat de șefa AM-POC, ea are un salariu anual de aproximativ 80.400 de lei, iar soțul, unul de circa 38.000 de lei, în declarația de avere depusă de Carol Bogdan Gomboș în luna mai 2016, Svetlana are un salariu anual de aproximativ 70.000 de lei, în timp ce el, unul de 54.983 de lei.

 

Vezi și Dezvăluire cutremurătoare a unui celebru cap al lumii interlope! Cine ar fi omorât oameni nevinovați

Protecția Consumatorului a făcut ravagii în hipermarketuri: În ce magazine s-au găsit promoții false și produse cu etichete greșite

Asaltul românilor care luptă cu GIGANȚII MOL, OMV sau Lukoil – planul de BĂTAIE al acestora

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare