sursa foto:  spynews.ro

Dezvăluire cutremurătoare a unui celebru cap al lumii interlope! Cine ar fi omorât oameni nevinovați

Unul dintre liderii lumii interlope bucureștene, Mircea Băluș, cunoscut opiniei publice drept Mircea Nebunu’, lider al temutului clan al Sportivilor, a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe o rețea de socializare.

În contextul în care tatăl său a decedat luna trecută, iar presa tabloidă a scris că ar fi cerut bani prietenilor, ca ajutor de înmormântare, Mircea Nebunu’ a venit cu lămuriri. Interlopul a negat că ar fi cerut vreun ajutor financiar, precizând că a identificat persoane care le vinde ponturi ziariștilor, anume Amet Metin. Despre Metin, liderul Sportivilor susține că ar omorât doi bătrâni.

„Eu n-am cerșit bani niciodată și nici n-am să cerșesc și n-am niciun dușman de moarte. (…) Iar pe domnul Metin care vă vinde vouă ponturi, întrebați-l, că el a omorât babe și moși. Omu’ a omorât oameni, oameni bătrâni – moși, babe. A făcut numai rele. (…) Ce să vorbesc eu cu Metin? A omorât doi oameni nevinovați, doi bătrâni”, a dezvăluit Mircea Băluș, pe o rețea de socializare.

Amet Metin este un alt interlop celebru din Capitală. De-a lungul timpului, gruparea acestuia s-a răfuit cu cea a Sportivilor. În anul 2001, Metin a fost arestat în dosarul „Portbagajul”, pentru sechestrare de persoane.

Vezi și Protecția Consumatorului a făcut ravagii în hipermarketuri: În ce magazine s-au găsit promoții false și produse cu etichete greșite

Asaltul românilor care luptă cu GIGANȚII MOL, OMV sau Lukoil – planul de BĂTAIE al acestora

Banca Transilvania ATACĂ în forță! Ce bancă de TOP vrea să achiziționeze

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare