Fost șef ANAF îi dă replica lui Orban!

Fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu, îi dă replica lui Orban în urma declarațiilor pe care le-a făcut. 

Sebastian Bodu, fost şef al ANAF are un răspuns pentru declarațiile făcute de premierul Orban privind lipsa digitalăzii la ANAF. Premierul a explicat joi că una dintre probleme ANAF în ceea ce privește colectarea taxelor și impozitelor este că informatizarea nu s-a facut, notează capital.ro.

Sebastian Bodu, fost șef în perioada 2005-2007, a susţinut într-o conferință de specialitate că el a dorit să înceapă digitalizarea Fiscului.

În acea perioadă, însă, spune el, încasările mergeau bine, iar când a dorit să facă digitalizarea, premierul de la acea vreme a spus: „lasă, că merge și așa”, premierul fiind în acel moment „Domnul Tăriceanu”, potrivit capital.ro.

„ANAF nu reușește să controleze fenomenul prețurilor de transfer”, a mai declarat fostul șef ANAF.

„Ai Directivă Europeană că trebuie să fiscalizezi țuica. Nu se poate fiscaliza pentru că ies ăia cu topoarele. Am avut reduceri de impozite fantastice în ultimii ani. Cu să colectezi când tu reduci impozite când ai creștere economică? E prociclic toată ziua”, a mai adăugat fostul șef ANAF.

Referindu-se la condițiile de lucru din ANAF, Sebastian Bodu a spus că sunt execrabile.

Vezi și:

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultăI

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare