sursa foto:  facebook-mapn

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu: Anul acesta se va găsi o soluţie de oprire a conflictului, de oprire a războiului din Ucraina

Anul acesta se va găsi o soluţie de oprire a conflictului din Ucraina, a transmis luni fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, în emisiunea Proiect de ţară România, de la Prima news TV, precizând faptul că nu e exclus să se ajungă la un conflict îngheţat în zonă.

 

 

 

”Nu pot să fac prognoze, nu am elemente de genul acesta, cred totuşi, văzând evoluţiile din ultima vreme, la nivel intuitiv, aş putea să spun că anul acesta se va găsi o soluţie de oprire a conflictului, de oprire a războiului. Dar asta nu se poate face decât prin negocieri, probabil”, a spus Vasile Dîncu.

El a arătat că nu ştie care va fi forţa de negociere a Ucrainei la acel moment, crede însă că se va ajunge până la urmă la o modalitate de negociere.

”Nu e exclus să se ajungă la un conflict îngheţat, cum s-a mai întâmplat în zonă. Dar firesc car fi ca acest război în care se pierd vieţe de civil, de militari, ar trebui oprit. Ce se va întâmpla este foarte greu de spus, am citit zeci de scenarii”, a mai spus Vasile Dîncu, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare