sursa foto:  profimedia

Fostul premier Victor Ponta l-a luat la țintă pe Klaus Iohannis: Cum naiba să reusești să strici toate părțile bune ale unor asemenea vizite oficiale

Fostul premier al României, Victor Ponta, l-a luat din nou la țintă pe președintele Klaus Iohannis după deplasarea în Emiratele Arabe Unite. Ponta spune că dincolo de bascălie, vizita unui Președinte al României în Emiratele Arabe Unite, dar și în Japonia, sunt evenimente foarte importante, pozitive și de laudă, însă acesta subliniază faptul că șeful statului afișează doar lenea, comoditatea, infatuarea, parvenitism și lipsă totală de tact.

 

 

 

„Ce viata grea au unii bugetari – eu nu am prins asa vremuri si sunt invidios, recunosc ! Pleci Vineri dimineata ( cu avionul privat) ; sambata si duminica te plimbi cu sotia prin Emirate ( pe banii gazdelor) ; muncesti luni o ora doua si iar trebuie sa pleci ( tot cu privatul) ; te odihnesti marti Miercuri si joi o tai spre casa la Sibiu sa te odihnesti putin ! Dincolo de bascalie insa , vizita unui Presedinte al Romaniei in Emiratele Arabe Unite este un eveniment foarte important, pozitiv si de laudat ; ca si in Japonia de altfel .

Cum naiba sa reusesti sa strici toate partile bune ale unor asemenea vizite oficiale ( organizate cu multa munca si inteligenta de oficiali romani pe care nu ii stim si nu ii apreciem) ? Cum sa lasi poporul roman sa vada doar lenea , comoditatea , infatuarea, parvenitism si lipsa totala de tact ? Vreau sa ii felicit pe toti cei care l-au votat pe Dl Iohannis si m-au oprit sa ajung si eu in asemenea situatii”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Administraţia Prezidenţială a transmis printr-un comunicat de presă că Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, în perioada 18-21 martie 2023, o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la invitaţia Preşedintelui Emiratelor Arabe Unite, Alteţa Sa Şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare