sursa foto:  ro.wikipedia.org

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev lansează scenariul creării unei noi Românii Mari: ‘Politicienii români de multă vreme joacă hore politice în jurul Republicii Moldova’

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, consideră posibilă nu intrarea directă a Republicii Moldova în Uniunea Europeană, ci prin crearea „unei noi Românii Mari”.

 

„Republica Moldova s-a așezat la coada lungă la intrarea în UE, întinsă pe decenii. Drum bun! Doar că se vrea mai repede. De aceea mult mai de actualitate devine o altă modalitate de obținere a calității de membru în UE: crearea unei noi Românii Mari„, a scris politicianul astăzi pe rețeaua de socializare Telegram, răspunzând la întrebarea agenției Tass cât de repede va putea adera Republica Moldova la Uniunea Europeană, citează rador.ro.

El a arătat că „politicienii români de multă vreme joacă hore politice în jurul Republicii Moldova”.

Medvedev a reamintit faptul că acum acest lucru se petrece în sensul direct al cuvântului. „Deputații au încheiat prima ședință comună din istorie a parlamentelor Republicii Moldova și României cu executarea unui dans în care s-au luat de mână. Arăta foarte amuzant„, a remarcat Medvedev.

Însă consecințele pot fi ceva mai puțin comice„, a conchis vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare