sursa foto:   Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul șef ISU care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia a murit! Soția sa a anunțat înmormântarea fostului ofițer

La o săptămână de la exploziile de la fosta stație GPL din Crevedia, fostul șef din cadrul ISU Dâmbovița, care a ridicat, în anul 2020, autorizația stației GPL din Crevedia, a murit.

Este vorba despre Bogdan Georgian Puşcoi. Fostul ofițer a murit într-un accident rutier ciudat, chiar într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi.

Bogdan Georgian Puşcoi a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi a ieşit la pensie în februarie 2021. În anul 2020, ofiţerul a fost cel care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat sâmbătă, 26 august 2023, informează Antena3.ro.

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, la fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia, fostul pompier în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident ciudat produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa.

Potrivit unor surse ale Antena 3, Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto, iar ieri se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

Ce a transmis IPJ Dâmbovița:

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard.

Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”.

Soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat, duminică, pe Facebook, că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare