sursa foto:  b1tv.ro

Fostul vicepremier, Dan Barna, a ajuns la Spitalul Floreasca după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada cu trotineta electrică

Fostul vicepremier Dan Barna a ajuns la Spitalul Floreasca după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada cu trotineta electrică, în Capitală.

 

 

 

Accidentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 19:10. Polițiștii rutieri au observat, în zona Bd-ului Ion Mihalache, că Dan Barna traversa strada pe o trotinetă electrică, iar la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu ar fi fost acroșat de o mașină.

„Polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital.

Atât conducătorul autovehiculului, cât și conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumați conform prevederilor legale.

Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca, despre faptul că, la aceasta unitate sanitară s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurului orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale”, transmite Brigada Rutieră.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Fostul lider USR, Dan Barna, a scris pe Facebook, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că starea sa este bună.

„Am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.

Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a spus Barna, conform antena3.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare