sursa foto:  Capital

Fundația prințului Harry a strâns peste 13 milioane de dolari! Ce face Ducele de Sussex cu acești bani

Conform unui document de 24 de pagini, publicat de Daily Mail, Fundaţia Archewell, lansată de Prinţul Harry şi soţia sa Meghan, a strâns 13 milioane de dolari din care Ducele de Sussex a donat 3 milioane unor organizaţii caritabile.

 

 

 

Potrivit raportului, Fundaţia Archewell a colaborat în special cu organizaţia Global Citizen pentru a cumpăra 12,6 milioane de vaccinuri împotriva Covid-19 şi a finanţat asociaţii specializate în primirea refugiaţilor afgani, după preluarea puterii de către talibani în 2021.

În raportul său, Fundaţia Archewell afirmă, de asemenea, că a ajutat ONG-ul World Central Kitchen să distribuie 50.000 de mese locuitorilor din Puerto Rico şi Republica Dominicană afectaţi de dezastre climatice şi a încheiat un parteneriat cu oraşul Uvalde din Statele Unite cu scopul de a construi o zonă de joacă pentru copii, după atacul armat dramatic de la şcoala primară Robb în care au murit 21 de oameni.

În document se arată că Archwell a ajutat la finanţarea a 13 bursieri de la Institute for Rebooting Social Media Harvard.

Acest bilanţ nu conţine detalii cu privire la sumele exacte plătite de Fundaţia Archewell fiecărei asociaţii. Este primul astfel de raport realizat de fundaţie de la crearea sa în 2020, în urma retragerii prinţului Harry şi a lui Meghan Markle din monarhia britanică, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare