sursa foto:  Facebook

Gabriela Firea a fost în ‘inspecție’! Unde s-au făcut investiții în aparatură de circa 2 milioane de euro

Primarul general, Gabriela Firea, a vizitat Spitalulul Clinic pentru copii „dr. Victor Gomoiu”, unde a discutat cu medicii angajati la sectiile nou-infiintate de ortopedie si chirurgie. Multi dintre acestia au studii efectuate in Franta si Italia, si sunt foarte incantati de conditiile oferite de Spitalul Gomoiu. De altfel, ei au multumit primarului general pentru investitiile in echipamente medicale si tehnologia moderna.

„Ma bucur ca, din luna mai a acestui an, de cand am inaugurat acest spital, au fost angajati in acest spital aproape 40 de medici si asistente pentru sectiile nou infiintate si ca, din bugetul oferit de Primaria Capitalei, s-au facut investitii in aparatura ultramoderna si dotari de aproximativ 2 milioane de euro, inclusiv o ambulanta de tip A2. Va asigur ca voi sustine in continuare toate proiectele si programele pe care doriti sa le realizati in acest spital, astfel incat toti copiii, atat din Bucuresti cat si din tara, sa beneficieze de cele mai bune conditii de tratament. De altfel, am solicitat ASSMB sa centralizeze solicitarile spitalelor aflate in subordinea Primariei Capitalei, astfel incat, si anul viitor, sa alocam acestui domeniu prioritar, toate sumele necesare”, a afirmat Gabriela Firea.

Pe parcursul vizitei prin spital, medicii tineri intalniti au multumit primarului general pentru sansa de a beneficia de locuinte de serviciu, in acest spital fiind 10 medici care au aplicat in acest proiect. Acestia au laudat initiativa Primariei Capitalei de a acorda burse in cadrul proiectului ‘Doctori pentru Bucuresti’ care le ofera posibilitatea de a se perfectiona in clinici de referinta din Europa, SUA si Israel.

Vezi și SURSE Cine ar putea fi prezidențiabilul PSD – Omul care are misiunea să-l ‘demoleze’ pe Klaus Iohannis

Vești bune pentru abonații acestui operator! Vor putea recepționa aceste programe gratuit

Lovitură puternică pentru acești români! Taxe și impozite mai mari începând de anul viitor-Vezi dacă ești pe listă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare