sursa foto:  stiripesurse.ro

SURSE Cine ar putea fi prezidențiabilul PSD – Omul care are misiunea să-l ‘demoleze’ pe Klaus Iohannis

Informații de ultimă oră intrate în posesia noastră! În interiorul Partidului Social Democrat s-ar fi decis deja numele persoanei care va candida la alegerile prezidențiale din 2019.

Potrivit surselor Bugetul.ro, mai-marii Partidului Social Democrat vor să-l trimită în lupta cu Klaus Iohannis, de anul viitor, pe Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării Naționale.

Conform surselor noastre, acesta a renăscut după plecarea din fruntea MApN. De altfel, Fifor o să fie preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, care va avea loc duminică.

„La Consiliul Naţional se va constitui din nou CN al partidului cu membrii după noul statut al partidului, va fi ales preşedintele Consiliului Naţional prin vot, conform procedurilor şi se vor constitui departamentele de specialitate ale partidului la nivel naţional şi alegerea coordonatorilor departamentelor”, a afirmat Codrin Ştefănescu, joi pentru MEDIAFAX.

În plus, surse politice au declarat că o nouă ședință a Comitetului Executiv Național al PSD va avea loc tot duminică, posibil înaintea celei a Consiliului Național, la ora 15.00.

Pe 19 noiembrie, președintele social-democrat Liviu Dragnea a anunţat că a CEx al partidului a votat ca Mihai Fifor să fie preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD.

„L-am propus pe Mihai Fifor ca preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, având speranţa că va organiza foarte rapid departamentele partidului. În oglindă cu fiecare minister va fi un departament care va furniza informaţii, propunere, sprijin şi va face informări periodice către premier”, a afirmat Dragnea.

Și-a dat demisia de la MApn, pentru a-și întări viața de partid

În momentul în care și-a anunțat plecarea din fruntea MApN, Mihai Fifor a explicat că vrea să se axeze pe revitalizarea departamentelor Consiliului Naţional al PSD.

„Am discutat şi cu domnul Dragnea şi doamna premier şi am ajuns la concluzia că având în vedere perioada destul de complicată din ultima vreme, cred că voi avea un rol mai important la partid. Eu cred că a reuşi să revitalizăm departamentele Consiliului Naţional înseamnă un lucru important pentru partid. Aceasta a fost motivaţia mea”, a spus, la acea vreme, Mihai Fifor.

Viitor șef al PSD

Mai mult, jurnalistul Cătălin Tache a anunțat, săptămâna trecută, că, la momentul oportun, Fifor ar putea fi impus drept viitorul președinte al PSD.

„Iata ca Mihai Fifor nu a glumit deloc atunci cand, la demisia sa a anuntat ca pleaca din Guvern pentru a se implica activ in intarirea vietii de partid, cu toate ca mai toata lumea a considerat ca acesta doar se ”rasfata” astfel public pentru a mai indulci cupa de otrava pe care a fost obligat sa o inghita odata cu ejectarea sa din fruntea Ministerului Apararii Nationale. Numai ca strategia lui Liviu Dragnea de a impusca astfel doi iepuri dintr-o lovitura, prin eliminarea lui Fifor cel mangaiat pe crestet de fortele iohanniste din sistem, dar si trimiterea sa in teritoriu, departe de Centru, se dovedeste deja falimentara.

Dragnea si l a bagat pe Fifor in casa!Pentru ca, in ciuda calculelor nucleului dur pesedist, Mihai Fifor nu doar ca nu este acum in genunchi, dar deja acesta a renascut, fiind in plin avant organizatoric. Mai ales ca Anca Alexandrescu nu doar ca nu si-a luat mana pe el, dar continua sa creada cu o incapatanare demna de o cauza mai buna ca protejatul sau chiar poate fi impus, la momentul oportun, drept viitorul presedinte al Partidului Social Democrat”, a anunțat jurnalistul.

Vezi și Pericol imens pentru Liviu Dragnea! Cine i-ar putea lua locul – Omul care a renăscut după ce a plecat din Guvern

Vești bune pentru abonații acestui operator! Vor putea recepționa aceste programe gratuit

Lovitură puternică pentru acești români! Taxe și impozite mai mari începând de anul viitor-Vezi dacă ești pe listă

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce mașina i-a fost făcută praf în accidentul de azi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare