sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce mașina i-a fost făcută praf în accidentul de azi

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost implicat, marți, într-un accident de circulație în urma căruia mașina sa a fost făcută praf. Din fericire, atât celebrul comisar, cât și celălalt șofer au scăpat nevătămați.

Reporterul Bugetul.ro l-a întrebat pe Traian Berbeceanu dacă suspectează că a fost ceva intenționat sau a fost vorba doar de o neglijență a șoferului dubiței implicată în accident.

Fostul șef de la BCCO Alba a infirmat, pentru Bugetul.ro, ipoteza vreunui atentat dirijat împotriva sa, precizând că a fost vorba de o neglijență în trafic a celuilalt conducător auto.

Traian Berbeceanu a fost implicat marţi într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 7, la intrare în Deva dinspre Arad, după ce şoferul unei dubiţe nu s-a asigurat când a trecut de pe banda I pe banda II şi a ieşit în faţa autoturismului condus regulamentar de poliţist, aflat pe aceeaşi direcţie de mers.

În urma impactului dintre cele două autovehicule nu au rezultat victime, însă maşinile au fost grav avariate.

„Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe şoferul care a produs evenimentul rutier, cu amendă în cuantum total de 3.175 lei, iar complementar au luat măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Totodată, în urma verificării actelor maşinii, s-a stabilit că şoferul autoutilitarei, un bărbat de 45 de ani, din Deva, avea Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) expirată şi nu poseda asigurare RCA.

Ca atare, conducătorul auto a rămas fără certificatul de înmatriculare şi fără numerele de înmatriculare ale maşinii.

Vezi și

ANAF dă alarma! Sunt vizați toți românii – 15 decembrie e termenul-limită

De-abia acum a ieșit la iveală! Cine a ordonat de urgență arestarea Elenei Udrea și a Alinei Bica

Dovada că va pleca de la Interne: Ce lecții gratuite ar primi Carmen Dan și pentru ce

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare