sursa foto:  Facebook

Dovada că va pleca de la Interne: Ce lecții gratuite ar primi Carmen Dan și pentru ce

Dezvăluire atomică făcută de jurnaliștii din România! Potrivit informațiilor apărute în presa din țara noastră, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-ar pregăti să plece de la șefia MAI, pentru a pleca la Bruxelles.

Potrivit jurnalistului Cătălin Tache, de la Național, „Blonda de la Interne” se află pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 și va pleca în Parlamentul European. În locul său, potrivit lui Tache, Partidul Social Democrat s-ar pregăti să-l numească pe Liviu Tit Brăiloiu, senator de Constanța.

Vezi și Bomba a fost detonată! Cine o va înlocui pe Carmen Dan la Interne

Ziaristul a prezentat și o dovadă în acest sens, susținând că Dan primește și lecții gratuite de limba engleză. Meditatorul lui Carmen Dan ar fi chiar un subaltern.

Este vorba despre comisarul-șef Decebal Aurelian Ungureanu.

„Iar lucrurile cu candidatura lui Carmen Dan la alegerile europarlamentare sunt atât de avansate încât ministrul ia deja meditații intensive la limba engleză, pentru a nu ajunge ”noua Dancila” din Parlamentul European. Pentru că, într-adevăr, vorbirea curentă a limbii engleze reprezintă încă un handicap pentru cea care s-a dovedit până acum o ”nuca” extrem de tare la conducerea Ministerului de Interne chiar și pentru o grupare extrem de influentă și nu prea ”dusa la Biserica” precum cea din jurul fostului premier Mihai Tudose. Acum însă, că ministrul ia meditații la engleză în propriul birou de la MAI este interpretabil, desigur… Însă după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, meditatorul privat al lui Carmen Dan este chiar unul dintre subalternii direcți ai acesteia, de parcă ditamai demnitarul nu a avut câteva sute de lei să-și angajeze un profesor acreditat. Însă situația ”operativa”a meditațiilor lui Carmen Dan tinde deja să depășească linia contrainformativa din moment ce meditatorul acesteia, comisarul-șef Decebal Aurelian Ungureanu tocmai ce a fost avansat ditamai directorul adjunct al Direcției Secretariat General din cadrul MAI, primind în acest sens o ”sinecura” la care chiar nu se aștepta nimeni din partea actualei sale ”eleve” Carmen Dan! Și asta pentru că, după ce fostul titular al postului a fost ”executat” ca la carte după prima împuternicire, Ungureanu ar fi candidat ”de unul singur” pentru funcția de șef serviciu în cadrul Direcției, dar ”a ieșit pe locul doi”, tot nereușind să promoveze nici măcar așa. Astfel că a fost împuternicit de Carmen Dan ca și adjunct direct la comanda Direcției Secretariat General, postură din care coordonează inclusiv activitatea serviciului unde nu a fost în stare să ia concursul pentru conducerea acestuia! Iar acum există ”suspiciuni rezonabile” că i-ar da meditații private lui Carmen Dan, în biroul acesteia, probabil în afara orelor de program, pentru că altfel lucrurile s-ar complica și mai mult”, a dezvăluit Tache.

Vezi și Ultimă oră! Anunț de la RCS&RDS pentru toți clienții săi! Vor putea face asta de luni, 10 decembrie

Schimbare radicală! Ce se va întâmpla cu alocațiile

S-a aflat! Cu ce se ocupă femeia care l-a cucerit pe Ion Țiriac și ce avere are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare