sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea, atac devastator la adresa Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR: ‘Nu le pasă de copii! Alocațiile nu mai cresc în acest an!’

Senatorul PSD, Gabriela Firea a lansat critici dure la adresa Coaliției de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR: ”Au respins până și propria Ordonanță care prevedea creșterea în etape a alocațiilor de stat pentru copii!”.

”Nu le pasă de copii! Cinism și inimă de piatră! Majoritatea PNL-USR din Comisia de Muncă a Camerei Deputaților și-a respins până și propria Ordonanță care prevedea creșterea în etape a alocațiilor de stat pentru copii! Alocațiile nu mai cresc în acest an! Cât despre ideea UDMR de a condiționa alocația copiilor de veniturile părinților, aceasta încalcă atât Constituția, cât și Decizia 277/2006 a CCR, care a concluzionat că toți copiii sunt egali și toți primesc, fără nicio discriminare, alocație de stat.
Altfel, statul vine deja în sprijinul copiilor din medii defavorizate, care primesc, pe lângă alocația de stat, și alocație pentru susținerea familiei, care este condiționată de prezența la școală”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare