sursa foto:  agerpress.ro

Gabriela Firea, despre posibilitatea unei majorități în parlament după alegeri: ‘Să colaborăm în interesul cetățenilor și să lăsăm anumite tensiuni personale’

 Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat că pentru alcătuirea unei viitoare majorităţi parlamentare ar fi ideal ca ”să purtăm discuţii, în special, cu partidele care au fost mai apropiate de doctrina noastră”.

„Ideal ar fi să putem să alcătuim o majoritate parlamentară cu partide care prin viziunea lor, prin activitatea lor şi prin programul pe care l-au prezentat au elemente comune cu ceea ce am propus noi. (…) Normal ne-am dori să purtăm discuţii, în special, cu partidele care au fost mai apropiate de doctrina noastră, de familia noastră politică, de programele noastre şi cu care am mai avut colaborări, chiar dacă în ultima perioadă acestea nu au mai fost atât de intense, dar ne putem reaminti să şi colaborăm în interesul cetăţenilor şi să lăsăm anumite tensiuni personale, anumite momente neplăcute, să ştergem cu buretele ceea ce a fost rău şi să ne reamintim lucrurile bune pe care le-am făcut împreună”, a afirmat Firea, duminică, într-o conferinţă de presă, la sediul central al PSD.

Ea a adăugat că un om politic, dacă nu renunţă pentru cetăţeni „la orgoliul său”, „la supărările sale”, înseamnă că nu este unul „care să se gândească cu adevărat la binele comun, la binele ţării”.

Întrebată dacă se referă la Pro România când afirmă aceste lucruri, Firea a răspuns că da.

Gabriela Firea a subliniat că partidele cu care social-democraţii vor negocia pentru o majoritate parlamentară trebuie să accepte programul de guvernare al PSD. conform agerpres.ro.

Citește și:

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare