sursa foto:  capital.ro

Gabriela Firea: Haosul de la guvernare întrece orice limită! Nu mai au nicio fărâmă de discernamant

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că măsura de carantinare a unor localități din județul Ilfov a fost luată ”pompieristic” și fără a se ține cont de faptul că multe localități din Ilfov sunt practic lipite de cartierele din București.

”Fereasca Dumnezeu de prostul harnic – spune o vorba din popor. Se aplica azi perfect. Proasta guvernare si gestiune mai are inca un exemplu, mare cat Casa Poporului! Orban a carantinat judetul Ilfov, care se afla in jurul Bucurestiului, circular, ca un manșon. Zona limitrofa! Practic, localitatile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat!

Bucurestenii care si-au construit sau cumparat case in Ilfov sunt azi la fel de numerosi ca localnicii din vatra comunelor si fostelor comune devenite orase.

Oamenii trebuie sa ajunga zilnic la munca, la doctor, la diferite institutii ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul judetean Ilfov, Spitalul judetean Ilfov sunt toate in Bucuresti!!

Orban, stii asta? Ar trebui sa stii! Si tu ai casa in Dobroiesti, jud Ilfov.

Cum sa carantinezi zona metropolitana de Capitala? Nu poti opri oamenii sa circule, sa-si rezolve probleme administrative, sa munceasca. Adica sa traiasca!

Haosul de la guvernare intrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernamant!

Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor!”, scrie Gabriela Firea.

Citește și: Vești pentru pensionari! Cine sunt cei care vor avea de pierdut în urma recalculării

Toți cei care folosesc acte false pentru a obține acest tip de indemnizație riscă să ajungă după gratii

Mare atenție la cumpărăturile online de sărbători! Tot ce trebuie să știți pentru a evita escroci

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare