sursa foto:  digi24.ro

Gabriela Firea îl spulberă pe Orban, după ce a criticat candidaturile lui Rafila și Streinu-Cercel pe listele PSD

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a reacționat cu privire la criticile formulate de liderul PNL Ludovic Orban față de candidatura medicilor Alexandru Rafila și Adrian Streinu – Cercel pe listele PSD pentru Parlament.

”Dacă distinşii profesiori Cercel şi Rafila ar fi candidat pe listele PNL, cu siguranţă ar fi fost în continuare nişte somităţi ale lumii medicale (…) Am simţit o invidie politică, o ranchiună chiar, mai ales după mimica facială”, a afirmat Firea.

 

Ea a mai afirmat că, dacă cei doi medici ar fi fost pe listele liberalilor, Orban ar fi anunţat că PNL se reformează.

Firea l-a acuzat pe Ludovic Orban că încearcă să anuleze calităţile profesionale ale medicilor Rafila şi Streinu-Cercel.

Vezi declarația completă aici: Ludovic Orban ia la mișto candidaturile lui Rafila și Streinu-Cercel din partea PSD la parlamentare: ‘Vor fi huliți. Nu mai au niciun fel de credibilitate’

Premierul Ludovic Orban a catalogat duminică drept „o greşeală gravă” decizia medicilor Alexandru Rafila şi Adrian Streinu- Cercel de a se înscrie în PSD şi de a candida din partea acestei formaţiuni politice pentru mandate în Parlament. El susţine că cei doi „au devenit PSD-işti” şi că „nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă legate de pandemie”, conform news.ro.

Citește și:

Medicul Virgil Musta, avertisment dur: ‘Secția noastră de ATI este plină. Încă nu am ajuns să alegem, dar să știți că nu suntem departe’

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare