sursa foto:  euractiv.ro

Gabriela Firea îl taxează dur pe Nicușor Dan: ‘Apă călâie și calorifere abia dezmorțite, din care nu se face căldură nici în saloane, nici în apartamentele cetățenilor’

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un nou atac dur pe pagina sa de Facebook, privind situația apei și călduri a celor două spitale de covid din Capitala – Matei Balș și Colentina, dar și din zonele Colentina, Stefan cel Mare, Doamna Ghica, etc.

”Două spitale COVID din Capitală – Matei Balș si Colentina -, au rămas fără apă caldă și căldură de ieri. Cele 11 avarii din din sectoarele 2 și 3 au fost remediate de Termoenergetica (da, companiile alea rele ale lui Firea). Dar, atenție, CET Sud, care aparține de ELCEN – în subordinea guvernului, livreaza acum agent termic la 60 de grade, in loc de 90-100 de grade, cât ar fi normal.
Rezultatul este înfiorător : apă călâie și calorifere abia dezmorțite, din care nu se face căldură nici în saloane, nici în apartamentele cetățenilor din zonele Colentina, Ștefan cel Mare, Doamna Ghica etc.
Nu vreau să stric weekend-ul nimănui.
Dar Domnii Orban, Popescu, Nicusor Dan, au idee ce atribuții legale dețin? Ce răspundere față de cetățeni? Îi văd foarte calmi și relaxați.
Au promis că se vor implica PERSONAL pentru că CET-urile să nu mai livreze agent termic sub parametri. Au promis și că se implică personal pentru redeschiderea a încă unui CET, pentru a nu mai parcurge agentul termic multi km, pierzând, astfel, din calitate.
Și ce se aude cu fondurile europene muncite de mine și echipa mea 4 ani? Vreo conducta înlocuită pe bani europeni?
Au ținut 6-8 luni contractul ascuns în Ministerul Fondurilor, ca să-l semneze ei în campanie, confiscându-ne munca.
Acum, după furt, măcar să treacă la treaba. Dar văd că nimic. Nada. Zero. Gheață la mal”, a scris Gabriela Firea pe Facebook

Citește și:

Surpriză pentru clienții unui colos bancar! De ce veți avea parte

Veste bună pentru mii de elevi! Cresc bursele pentru anul școlar 2020-2021

EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare