sursa foto:  agerpress.ro

Gabriela Firea: ‘În București sunt în continuare probleme cu apa caldă și căldura. Ce face primarul? Nimic’

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a declarat că în unele sectoare din București sunt în continuare probleme cu apa caldă și căldura.

 

„În campania pentru alegerile locale s-a spus că, dacă va câştiga primarul dreptei unite, de pe data de 28 septembrie în Bucureşti va fi şi apă caldă şi căldură fără niciun fel de întrerupere. Vă rog frumos să îi întrebaţi pe bucureşteni. Eu vin acum de pe teren, vin din stradă, vin dintre oameni. În Sectorul 2, în Sectorul 5, în Sectorul 6 sunt în continuare probleme cu apa caldă şi căldura. În celelalte sectoare au fost dificultăţi zilele anterioare.

De ce acum, special în acest moment, CET Grozăveşti, care aparţine de ELCEN, deci de Guvernul României, nu funcţionează la capacitatea necesară care să fie corelată şi cu temperatura de afară? Ce face primarul? Nimic. Taie panglici şi confiscă munca anterioarei echipe administrative. Ce face ministrul Energiei? Nimic. Nici măcar cu măştile neconforme nu a făcut nimic. Ce a făcut premierul Orban? Nimic. Şi premierul şi primarul dreptei nu fac altceva decât poze de campanie electorală şi le transmit românilor să mai aibă puţintică răbdare”, a spus Firea la o conferinţă de presă.

 

 

 

El a adăugat că „după păcăleala de la locale”, acum au venit „celelalte minciuni din campania pentru alegerile parlamentare, în care, de asemenea, li se promite românilor un trai mai bun peste noapte”.

 

 

„Eu îi rog pe toţi cetăţenii din România să nu mai creadă aceste manipulări ale Guvernului, ale PNL, să nu mai creadă aceste gogoşi electorale, să fie realişti, să facă diferenţa între oamenii cu adevărat pregătiţi, oamenii cu adevărat oneşti, oamenii care atunci când au fost la guvernare au adus bunăstare, şi mă refer la echipa social-democrată, şi oamenii care au adus întotdeauna austeritatea în ţară, şi mă refer în special la partidele de dreapta în frunte cu PNL”, a afirmat Firea, conform agerpres.ro.

Citește și:

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare