sursa foto:  antena3.ro

Gata! Dan Bittman și-a ales serul și se vaccinează anti-Covid-19

Solistul trupei Holograf a decis să se vaccineze împotriva Covid-19, chiar dacă încă se declară împotriva măsurilor impuse de autorități.

Dan Bittman și-a ales și serul cu care se va vaccina. Bittman a decis să se vaccineze cu AstraZeneca.

După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie, iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă. Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă”, a declarat Dan Bittman, la B1 TV.

Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la Johnson & Johnson. Dar, uite, ca să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, a spus el anterior, în cadrul unei emisiuni on-line, de la EVZ TV.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare