angajata apa e1615708678150

George Simion amenință! Solicită menținerea în funcție a directorului care a turnat-o pe angajata de la Apele Române

George Simion, liderul AUR, sare în apărarea directorului Gabriel Musteață, cel care a turnat-o pe angajata de la Apele Române, care nu știe să calculeze debitul apei și nici să indice malul stând sau drept al unei ape.

Simion cere menținerea în funcție a lui Musteață. În caz contrar, AUR nu va vota nicio lege a acestei Coaliții.

Cer menținerea în funcție a domnului Gabriel Musteață, director tehnic la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad. În caz contrar, nu vom vota nicio lege a acestei coaliții.
Sunteți de acord? Domnul director ar rămâne fără loc de muncă de luni, 8 februarie…”, este mesajul lui Simion.

Jurnaliştii de la „Recorder” au continuat investigația de la Apele Române și scot la iveală noi angajări, cel puțin, controversate.

O ospătăriță din Iași a ajuns inginer la Apele Române, profitând de pandemia de coronavirus. Este vorba despre Simona Iancu.

Întrebată cum se calculează un debit, aceasta nu a știu să răspundă. Trebuie precizat că Iancu are studii superioare în domeniul Chimiei, însă nu a reușit să răspundă la întrebări elementare, pentru un inginer care ar trebui să salveze România de inundaţii.

Ea nu ştie care este unitatea de măsură a debitului de apă, care mal este stângul şi care e dreptul sau după ce lege funcţionează Administraţia Naţională Apele Române.

Directorul ABA Prut – Bârlad, Petru Avram, a declarat că treaba tinerei detaşate este să primească date din teren, să le introducă în sistem şi să le trimită altora. Nu este treaba ei să ştie detalii tehnice, de ele se ocupă echipele şi responsabilii de la faţa locului, a ţinut să precizeze Avram.

Neştiinţa tinerei angajate a fost scoasă la iveală de Gabi Musteaţă, director tehnic la Apele Române, ABA Put-Bârlad, care pentru „tupeu” a fost pur şi simplu înlăturat din funcţie. Metoda, una subtilă: desfiinţarea postului.

„Colegii au întrebat-o: <<totuşi, nu aţi mai lucrat după terminarea facultăţii?>>, întrebare la care ea a răspuns că a lucrat cinci ani la master. Totuşi, cam mult cinci ani pentru master. De fapt, ea lucrase la un club care se numea aşa”, a declarat Gabi Musteaţă.

Dialogul dintre Musteață și Iancu

G.M.: – La calculator ştiţi să lucraţi? Ce ştiţi să lucraţi?

S.I.: – Ăăă, da…PDF…ăăă, nu am mai lucrat de mult, am lucrat în timpul facultăţii.

G.M.: – Am înţeles, dar aţi mai lucrat în ultimul timp sau nu pe calculator?

S.I.: – În programe, nu…

G.M.: – Dacă v-ar vorbi despre azot, azotaţi, azotiţi, aţi şti?

S.I.: – Chiar dacă am făcut Facultatea de Chimie, nu am făcut…nu m-am axat pe elemente chimice.

G.M.: – De ce aţi ales Apele Române, v-aţi simţit atrasă?

S.I.: – Da, am lucrat foarte mult în vânzări şi am zis că trebuie să mă gândesc şi la ceea ce am terminat.

„Acolo te trezeşti cu fenomene meteo periculoase, te trezeşti cu creşteri rapide într-un timp foarte scurt. Timpul ăla înseamnă vieţi omeneşti”, a mai spus Gabi Musteaţă.

G.M.: – Ştiţi să spuneţi care este malul stâng şi care este malul drept la un râu?

S.I.: – Am făcut în anul doi de facultate, legat de ştiinţa solului…dar nu în aprofunzime.

Vezi și

Legea a intrat în vigoare azi! Noi drepturi pentru veteranii teatrelor de operații

Mega-veste! Acest tip de angajați ar putea beneficia de indemnizații mai mari, chiar și pentru cei pentru cei care sunt în concediul de acomodare

EXCLUSIV Ministrul Nicolae Ciucă reacționează: ‘Nu are nicio legătură cu un lockdown!’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare