sursa foto:  facebook

George Simion, despre suspendarea lui Klaus Iohannis: ‘Strângem semnături pentru a-l da jos pas cu pas. Vom face curățenie în spațiul politic românesc e cale democratică’

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a vorbit despre planul pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Este cât se poate de evident că acum este o pre-campanie pentru prezidențiale. Noi strângem semnături pentru a-l da jos pas cu pas. Strângem semnături pentru a pune presiune pe parlamentari să semneze demersurile pentru suspendarea lui Klaus Iohannis şi să voteze.

Am mai multe confirmări de la parlamentari PNL şi PSD care vor vota demiterea lui Klaus Iohannis şi odată ce se va ajunge la referendum va fi demis prin vot de către români, pentru că nu trebuie să așteptam anul 2024 pentru a scăpa de primul turist al ţării.

Un parlamentar PNL a şi semnat. Am fost în Ţara Făgărașului, iar Dumitru Flucuş a semnat pentru inițierea suspendării.

George Simion dezvăluie planul pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Planul este să punem presiune pe parlamentar şi pe actualele forţe politice şi să obținem un vor în parlamentul României, 50+1 ne sunt necesari. O să vedem ce se va întâmpla cu actuala coaliţie.

Nu am pierdut vremea. Suntem foarte serioși şi metodici în tot ce facem la AUR. Poate am fost luați aşa, în derâdere, dar îi asigurăm că suntem o generație nouă, tânără care va face curățenie în spaţiul politic românesc e cale democratică„, a spus George Simion, la Antena 3.

Vezi și:

Dr. Flavia Groșan l-a însoțit pe George Simion la Iași! ‘În ciuda provocărilor abjecte’

Reacția lui George Simion, după ce a fost stropit cu cerneală la manifestația din Iași: ‘Rog Poliția să nu îl amendeze pe individ’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare