George Simion: ‘Să ne recuperăm suveranitatea națională și să avem o voce în UE și în NATO. Ne ducem și stăm în genunchi și nu contăm nici în NATO, nici în UE’

Președintele AUR, George Simion, a declarat că Rusia este condusă „de un dictator nebun, care a făcut foarte mult rău în domnia sa, dar mai ales în ultimele luni”.

Întrebat ce părere are despre faptul că, în România, există în continuare oameni care țin la relația cu Rusia, liderul AUR a afirmat că „facem parte din lumea civilizată, nu din cea sălbatică a rușilor”.

E multă prefăcătorie. Președintele Senatului se laudă că România poate să trimită arme Ucrainei. Mai bine propunea să se returneze arhivele Gazprom (…). Avem posibilitatea să fim independenți energetic…. Petrom, cunoaștem ce acționariat are„, a afirmat Simion.

Referitor la criza economică ce bate tot mai amenințător la ușă, liderul AUR a precizat: „Criza este inevitabilă. În România, în 1965, nu a existat o retragere a oamenilor Moscovei din instituții. Probabil copiii și nepoții lor sunt încă acolo. Nu trebuia să închidem economia. Vinovați sunt cei care sacrifică bunăstarea românilor”.

Referitor la Punctul 8 al Declarației de la Timișoara, la care George Simiona a făcut referire în repetate rânduri de-a lungul timpului, liderul AUR a afirmat: „Ce ne sufocă sunt fiii și nepoții foștilor lideri comuniști, care ne domină. Nu ai cum să adopți o astfel de lege. Să ne recuperăm suveranitatea națională și să avem o voce în UE și în NATO. Ne ducem și stăm în genunchi și nu contăm nici în NATO, nici în UE„, a declarat liderul AUR, la Antena3.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare