George Simion scoate iar oamenii în stradă! Protestul anunțat de AUR

Alianța pentru Unirea Românilor, formațiunea politică prezidată de George Simion, anunță că organizează un nou protest duminică.

„Ieșim în stradă pentru Pia!”, informează AUR.

„Duminică, AUR iese în stradă la ora 18:00 să protesteze pașnic în fața prefecturilor din toată țara, dar și în fața ambasadei Germaniei la București. De asemenea, vom protesta pașnic și în străinătate, în fața ambasadelor Germaniei și în fiecare oraș unde există consulate ale Germaniei. Ne solidarizăm cu durerea Mihaelei Seiler, cetățean român stabilit în Freiburg, și vom lupta pentru ca fetița ei să fie recuperată din mâinile autorităților.

Pe 10 martie 2021, micuța Pia, în vârstă de 7 ani, a fost pur și simplu răpită din sala de clasă de funcționari ai Serviciului german de Asistență Socială pentru copii. Motivul? Fetița era „prea atașată de mamă”! Cazul este cu atât mai halucinant cu cât, cu doar două zile în urmă, o instanță de judecată din Freiburg stabilise că fetița trebuie să rămână cu mama ei!

Vezi și Opinie: Cazul comisarului-șef Christian Ciocan – o confirmare aposteriorică și o posibilă execuție la comandă

Atât poliția, cât și autoritățile judiciare au recunoscut că s-a produs o eroare, însă fetița continuă să fie ținută cu forța în plasament, deși au trecut deja patru luni de la incident. Atitudinea scandaloasă a autorităților vine pe fondul influenței exercitate de tatăl fetiței, un cetățean german cu multe relații și cunoștințe în peisajul local.

La fel ca în cazul Cameliei Smicală, statul român nu are absolut nicio reacție în fața acestui abuz incalificabil. Astfel, micuța Pia continuă să fie supusă zilnic unei traume oribile, iar drepturile ei fundamentale sunt încălcate brutal și tiranic de o societate care se pretinde a fi apărătoarea drepturilor umane fundamentale.

Nu putem rămâne indiferenți la o asemenea nedreptate, pentru că Familia și Libertatea sunt neprețuite în inima noastră! Este un drept constituțional și o datorie morală de a ne solidariza împotriva nedreptăților și abuzurilor. Sperăm ca statul german să îndrepte eroarea cât mai repede cu putință”, transmite formațiunea politică.

Vezi și Atacat că Guvernul PNL nu a eliminat pensiile speciale în 30 de zile, Rareș Bogdan reacționează: ‘CCR și Avocatul Poporului ne-au blocat și anulat demersul’

EXCLUSIV Dumitru Coarnă, audiat în dosarul șefului Poliției Prahova! Fostul șef SNPPC a fost cel care a depus plângerile penale de la care a pornit anchetarea lui Marian Iorga

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare