sursa foto:  mytex.ro

Atacat că Guvernul PNL nu a eliminat pensiile speciale în 30 de zile, Rareș Bogdan reacționează: ‘CCR și Avocatul Poporului ne-au blocat și anulat demersul’

O utilizatoare de Facebook i-a reproșat, miercuri, prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, că nu s-a ținut de cuvânt și că Guvernul PNL nu a desființat pensiile speciale în 30 de zile, așa cum a promis.

În replică, Rareș Bogdan a precizat că, până acum, au reușit să taie pensiile speciale ale parlamentarilor, definitiv. Mai mult, spune liderul PNL, liberalii au reușit să voteze de două ori tăierea și impozitarea pensiilor speciale, însă CCR și Avocatul Poporului i-au blocat de fiecare dată și le-au anulat demersul.

Doamna Maican, am reușit sa tăiem pensiile speciale ale parlamentarilor definitiv, pana acum. Și am reușit sa votam de doua ori tăierea și impozitarea tuturor pensiilor speciale, însă Ccr și Avocatul Poporului ne-au blocat și anulat demersul”, a reacționat Rareș Bogdan.

Critica adusă prim-vicepreședintelui PNL

În 30 zile desființăm pensiile speciale. Au trecut mai bine de 2 ani !
Este frumos la Bruxelles, nu e așa ? 😂😂”.

Postarea inițială a lui Rareș Bogdan

Pas cu Pas. Putintica răbdare, va rog, se va resimțit și in traiul zilnic. Nu ne cereți sa facem in 6 luni, ce nu au făcut alții in 30 de ani. Schimbam Romania. Nu va pierdeți încrederea. Schimbam Romania in bine!”, a spus Rareș Bogdan.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „European Commission... The European economy is making a strong comeback. Growth #ECForecast for 2021: 7.4 7.2 6.3 6.2 6.0 5.7 5.6 5.4 5.4 5.0 4.9 4.9 4.8 4.8 4.8 4.6 4.6 4.3 4.3 3.9 3.9 3.8”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare