George Simion semnalează începutul unei noi perioade: ‘Nominalizarea lui Nicolae Ciucă înseamnă că ne îndreptăm spre o militarizare a României’

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat că nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier ”înseamnă că ne îndreptăm spre o militarizare a României”.

”Ne-a spus domnul preşedinte că propunerea de prim-ministru va fi generalul Ciucă. Adică putem să Intrăm într-un sistem militarizat, în care vor conduce Armata şi preşedintele Iohannis.  Era foarte sigur domnul preşedinte, dădea semne că este convins că PSD îl va vota pe Ciucă”, a spus Simion.

El a precizat că AUR a înaintat o altă propunere, a unui premier independent, precum Călin Georgescu. ”I-am pus în vedere că, dacă şi această propunere nu întruneşte o majoritate parlamentară, AUR va declanşa suspendarea preşedintelui.

 

AUR nu va susţine propunerea Nicolae Ciucă premier, a mai arătat Simion. 

Copreşedintele AUR a menţionat că la Camera Deputaţilor va ajunge preşedinte Marcel Ciolacu iar Florin Cîţu urmează să fie preşedintele Senatului.

Întrebat dacă această informaţie a fost dată de preşedinte, la consultări, Simion a spus: ”Nu, asta se vehiculează. Eu sper ca PSD să nu marşeze, să nu facă blat”.

”Nominalizarea lui Nicolae Ciucă înseamnă că ne îndreptăm spre o militarizare a României”, a spus şi copreşedintele Claudiu Târziu, conform News.ro.

Vezi și:

Breaking! Președintele Klaus Iohannis, după consultările cu formațiunile politice: Nicolae Ciucă, desemnat premier

Kelemen Hunor: ‘Nicolae Ciucă este un militar excepțional. Pe palierul politic e o problemă și acest lucru trebuie spus’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare