sursa foto:  fanatik.ro

Gheorghe Falcă sare în ajutorul lui Ludovic Orban: ‘A reușit să dea jos un Guvern Dăncilă într-un moment greu pentru România, apoi și-a asumat o guvernare când mai toți fugeau de la guvernare’

Vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă, a declarat că, Ludovic Orban, trebuie tratat ca un om politic responsabil, în condiţiile în care ‘a reuşit să dea jos Guvernul Dăncilă’ şi şi-a asumat o guvernare de care ‘toţi fugeau’. El consideră că nu trebuie să demisioneze de la conducerea partidului.

„Punctul de vedere al prim-vicepreşedintelui PNL (Rareş Bogdan – n.r.) se va discuta, posibil, în interiorul partidului, dar niciodată în exteriorul partidului (…). Eu cred că în PNL acest subiect se va închide în trei zile, pentru că suntem oameni responsabili şi ştim ce trebuie să facem în următorii ani. (…) Domnul Orban a fost unul dintre cei mai responsabili oameni politici, a reuşit să dea jos un Guvern Dăncilă într-un moment greu pentru România, apoi şi-a asumat o guvernare când mai toţi fugeau de la guvernare, în momentul în care a venit această criză a pandemiei.

Putem spune că anul 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani pentru acest glob, iar Guvernul Orban a închis pozitiv anul, cu speranţe foarte mari pentru 2021. De aceea, astăzi, Ludovic Orban trebuie să fie tratat ca un om politic responsabil şi care va avea şi o responsabilitate majoră pentru următorii patru ani, din poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a declarat Falcă, marţi, la RFI.

El este de părere că Ludovic Orban nu ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte.

„Eu nu mi-aş dori, personal, pentru că noi o să avem posibil în toamnă un congres şi eu cred că nu este nevoie să facă astăzi un astfel de gest, ci, în cadrul congresului, cei care vor fi responsabili şi o să-şi asume atât o candidatură pentru funcţia de preşedinte, de prim-vicepreşedinte, atunci partidul va intra în logica unei competiţii interne, cu o relaţie corectă cu propriii membri şi atunci ne vom alege viitorul.

Eu cred că, în acest moment, domnul Orban, împreună cu echipa PNL, are responsabilitatea să sprijine legislativ această guvernare, pentru că în interiorul programului de guvernare avem foarte multe proiecte care pot fi demarate cu sprijin legislativ”, a spus vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă PNL ar putea să scadă în sondaje cu Ludovic Orban la conducere, el a răspuns:

„Am face cea mai mare greşeală să guvernăm pentru sondaje, trebuie să guvernezi cu o responsabilitate pentru oameni, pentru ţară”, informează agerpres.ro

Citește și:

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare