sursa foto:  fcb

Gigi Becali critică dur: Ne place să facem circ ca să ne facem de râs

Patronul FCSB, Gigi Becali, a comentat acuzațiile lui Dan Petrescu lansate la conferința de presă de după meciul celor de la CFR cu Sevilla. „Dar așa suntem noi, ne place să facem circ ca să ne facem de râs”, a declarat patronul FCSB.

La conferința de presă de după meci, Dan Petrescu a oferit un adevărat spectacol. Antrenorul CFR-ului venit cu regulamentul la purtător și a argumentat de ce consideră că arbitrul a anulat eronat golul marcat de Păun, susținând că formația sa ar fi trebuit să se califice în optimile Europa League.

CFR Cluj a fost foarte aproape de o calificare istorică în fața celor de la Sevilla, în Europa League. Alexandru Păun a înscris în minutul 87, dar golul a fost anulat după consultarea arbitrajului video. Sevilla a mers mai departe datorită golului din deplasare reușit în tur.

Un rival al formației din Gruia, Gigi Becali a comentat comportamentul lui Dan Petrescu, pe care îl consideră deplasat.

„Tot văd că aia de la CFR Cluj plâng ca bocitoarele după meci, iar Dan Petrescu face un circ mult prea mare. Bravo lor! Au ajuns până aici, dar ce vreți să facă acum arbitrul?

Traore a făcut un henț cât Casa Poporului de mare. A, ți-a plăcut când în tur ai primit 11 metri cu ajutorul alora de la VAR? Ce spuneai după ce se terminase meciul? Că VAR face și drege, iar tu vrei VAR. Hai că ai luat-o și de la VAR. Dar ai luat-o pe drept. Traore a făcut henț.

Asta este realitatea. Traore zici că era cu crosa pe teren. Dar așa suntem noi, ne place să facem circ ca să ne facem de râs”, a spus Gigi Becali conform realitateasportivă.net.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare