sursa foto:  cancan.ro

Gigi Becali s-a declarat mulţumit: Sunt de mare viitor. Eu vreau să fac bani la fotbal!

Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de variantele care există în prezent. „Noi avem trei portari, Niga, Vlad şi Tîrnovanu. Sunt de mare viitor. Eu vreau să fac bani la fotbal”, a spus Gigi Becali .

FCSB l-a transferat în vara trecută pe Ştefan Târnovanu, de la Poli Iaşi, pentru care a plătit 200.000 de euro, însă portarul în vârstă de 19 ani va veni abia după ce se va termina acest sezon.

Până atunci, Gigi Becali este de părere că Andrei Vlad şi Toma Niga sunt variante suficient de bune pentru a aborda acest play-off.

Informaţia că Bălgrădean s-a transferat la CFR Cluj a agitat apele în vestiarul FCSB-ului. Deodată, Bogdan Argeş Vintilă s-a trezit că a rămas fără titularul postului de portar şi că acum trebuie să se bazeze pe Andrei Vlad, care în trecut a gafat decisiv de mai multe ori. Însă Gigi Becali nu pare decis să rezolve problema, mai ales că deja transferase un portar de 19 ani.

”Dacă voiam să-l ţin pe Bălgrădean, semnam cu el. Ce să fac eu cu Vâtcă? Noi avem trei portari, Niga, Vlad şi Tîrnovanu. Sunt de mare viitor. Eu vreau să fac bani la fotbal”, Gigi Becali, într-o declaraţie făcută zilele trecute.

Portarul în vârstă de 19 ani a fost lăsat la Poli Iaşi sub formă de împrumut, până în vară, dar a fost trecut pe linie moartă. Târnovanu a fost titular la începutul sezonului, însă eşecul cu 5-2 în faţa Craiovei l-a făcut să-şi piardă locul de titular. Mai ales că Târnovanu greşise şi în înfrângerea cu 1-0 în faţa lui Sepsi.

Ştefan Târnovanu riscă să nu mai joace deloc în acest sezon şi să piardă şi contactul cu naţionala de tineret a României, acolo unde fusese convocat de Mirel Rădoi, la ultima acţiune. Până să fie scos în poartă de Mircea Rednic, Târnovanu a avut 13 apariţii, timp în care a primit nu mai puţin de 24 de goluri, potrivit telekomsport.ro.

Vezi și:

EXCLUSIV Un profesor de la ASE, în carantintă la domiciliu, după ce s-a întors de la Roma! Reacția rectorului Nicolae Istudor

EXCLUSIV Alertă în Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează în SRI

Florin Cîțu dă cărțile pe față! Ce se întâmplă cu pensiile

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare