EXCLUSIV Un profesor de la ASE, în carantintă la domiciliu, după ce s-a întors de la Roma! Reacția rectorului Nicolae Istudor

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că un profesor din cadrul Academiei de Studii Economice din București ar fi infectat cu coronavirus. În acest context, Bugetul.ro l-a contactat astăzi pe rectorul ASE, Nicolae Istudor. Rectorul ASE ne-a infirmat acest lucru, însă ne-a precizat că un profesor al Academiei, venit de la o conferință de la Roma și care nu prezintă niciun simptom de coronavirus, este în carantină la domiciliu.

Potrivit rectorului ASE, un profesor de la Cibernetică, care a fost recent în Italia, pentru o conferință, a fost pus de autorități în carantină la domiciliu, timp de 14 zile, chiar dacă nu prezintă simptome de coronavirus.

Vezi și EXCLUSIV Alertă în Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează în SRI

Nu, nici vorbă. Este vorba despre un profesor de la Cibernetică, care a venit de la o conferință de la Roma și i s-a sugerat să stea acasă 14 zile.

El a trecut prin filtrul de la aeroport, i s-a luat temperatura, nu are niciun simptom de coronavirus, dar i s-a spus să stea acasă. Nu avem, la această vreme, niciun caz”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Nicolae Istudor.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

De mâine, ASE își suspendă cursurile

Conducerea Academiei de Studii Economice din București a luat decizia ca, începând de mâine, 12 martie, și până pe 31 martie, să-și suspende cursurile, ne-a mai dezvăluit rectorul ASE.

Totodată, Nicolae Istudor a menționat că orele de curs se vor ține în on-line.

Am luat decizia ca, de mâine, să suspendăm cursurile. Se vor ține în on-line. Cursurile vor fi suspendate până pe 31 martie, cu posibilitate de prelungire, în conformitate cu anunțul făcut de Consiliul pentru Situații de Urgență”, a precizat, pentru Bugetul.ro, prof. dr. Nicolae Istudor.

Vezi și Scenariu cutremurător în privința coronavirusului! Cine ar urma să ajungă să conducă România: ‘Pe perioada stării de urgență’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare