sursa foto:  digi24.ro

EXCLUSIV Alertă în Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează în SRI

Este alertă în Serviciul Român de Informații! Conform surselor Bugetul.ro, fiul fostului număr 2 de la Poliția Capitalei, infectat cu coronavirus, lucrează la SRI. Bugetul.ro a descoperit astăzi că fiul lui Lupu Nelu a fost și el angajat la Poliția Capitalei, pe vremea când instituția era condusă de tatăl său. Surse ne-au dezvăluit că a intrat, ulterior, în rândurile angajaților Serviciului Român de Informații.

Fostul adjunct al Poliției Capitalei, Lupu Nelu, în vârstă de 60 de ani, a dat dovadă de o incredibilă iresponsabilitate, reușind „performanța” de a-și îmbolnăvi cu coronavirus fiul (angajat al SRI), nora, care pe deasupra este și însărcinată (angajată la Primăria Capitalei), precum și nepotul, în vârstă de doar 3 ani.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Mai mult, el i-a mai transmis virusul și unei alte femei, precum unei femei-medic care l-a îngrijit la Spitalul MAI „Dimitrie Gerota”.

Lupu Nelu a mințit în legătură cu deplasarea în Israel

Publicația jurnalist.ro, care îi aparține ziaristului Dan Bucura, a dezvăluit, marți, că numele „pacientului 17” este Nelu Lupu, comisar șef și fost adjunct al Poliției Capitalei. Al doilea om de la Capitală fusese tras pe dreapta de Petre Tobă, tot în urma unui scandal. După acel incident, acesta a trecut în rezervă și a devenit colaborator al ADP Sector 4”.

Vezi și Scenariu cutremurător în privința coronavirusului! Cine ar urma să ajungă să conducă România: ‘Pe perioada stării de urgență’

Conform sursei citate, soția acestuia, confirmată deja cu corinavirus este angajată a policlinicii Ministerului de Interne. Nora acestuia, gravidă, era angajată în cadrul Direcției Resurse Umane din cadrum Primăriei Capitalei! Pe baza acestor informații, atât Internele, cât și PMB figurează pe lista instituțiilor infestate cu Covid 19! Așa cum am spus, Nelu Lupu a mințit cu privire la deplasarea sa în Israel, acolo unde se pare că a contactat boala. Fără să divulge acest fapt încă, cei de la Interne au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de comunicare sau răspândire de informații false. Tot pe surse cunoaștem faptul că Lupu a participat zilele trecute la o serie de acțiuni ale ADP sector 4, de împărțire de flori și mărțișoare cu ocazia zilei de 1 Martie. Acest lucru a presupus intrarea sa în contact cu sute de persoane

Fiul lui fostului adjunct de la Poliția Capitalei, angajat SRI

Bugetul.ro a descoperit, într-una dintre declarațiile de avere completate de Lupu Nelu, că fiul să a lucrat și el la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Surse ne-au dezvăluit că fiul fostului șef de la Poliția Capitalei lucrează acum în Serviciul Român de Informații.

 

Numărul pacienților testați pozitiv cu coronavirus a ajuns, miercuri, la 30.

Vezi și Florin Cîțu dă cărțile pe față! Ce se întâmplă cu pensiile

Se pregătește un nou dosar ‘Ayahuasca 2’. Apar nume de generali

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare