sursa foto:  stiripentrucopii.com

Se pregătește un nou dosar ‘Ayahuasca 2’. Apar nume de generali

După ce procurorii DIICOT din Brașov au finalizat ancheta și au trimis în judecată dosarul în care Gelu Olteanu, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, concubina sa Vanessa Youness și cetăţeanul britanic Lishman Thomas Ivor Mowbray sunt acuzați de mai multe infracțiuni, respectiv grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de mare risc și s-a descoperit că ceaiul de ayahuasca pe lângă DMT are în conținutul său Arsen, Aluminiu și Mercur. Acum se pare că se pregătește un nou dosar ‘Ayahuasca 2’, unde figurează nume destul de grele.

Gata, după ce o primă ‘ciozvârtă’ din dosarul ‘Ayahuasca’ a luat deja drumul instanței, procurorii DIICOT reușind astfel ”securizarea” cuplului Gelu Oltean – Vanessa Youness, acum se poate trece în liniște la disjungerea unui nou dosar. Pe care mai mult ca sigur nu îl vor instrumenta procurorii DIICOT, ci direct cei militari! Bineînțeles, doar după ce noua conducere a Secției Parchetelor Militare va fi stabilizată iar ”situația operativă” o va impune.

Iar după cum bine o știu inițiații sistemului, transferarea anchetei de la procurorii antimafia către cei militari este impusă fie și de simpla prezență în ițele acestei anchete a numelui generalului Gheorghe Coșneanu, nimeni altul decât fostul șef al Secției Parchetelor Militare!

Desigur, deschiderea unui nou dosar ‘Ayahuasca 2’ poate părea o simplă ”frecție la picior de lemn”, cel puțin atâta vreme cât pe ultima sută de metri a pensionării, ”nea Gigi” Coșneanu a reușit să-și impună finul de familie în locul său, la conducerea Secției Parchetelor Militare! Numai că s-au mai văzut procurori care să muște mâna binefăcătorului imediat cum roata ”statului paralel” s-a întors, astfel că Gheorghe Coșneanu ar face bine să nu se bazeze prea mult pe loialitatea infinită a ambițiosului Cătălin Ranco Pitu…

Cu toate că prin formarea ”Lotului generalilor”, strategii din umbra ”ședințelor de șamanism” de la Răcari împușcă deja mai mulți iepuri dintr-o lovitură, după ce ”indezirabilii” precum procurorii șefi Coșneanu sau Alexandru, cei care nu se mai dădeau duși de pe înaltele funcții deținute au cedat în cele din urmă și au trecut în rezervă. Numai că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, prin deschiderea și ținerea apoi ”la fezandat” a dosarului ”Ayahuasca – Brașov 2”, adevărați băieți deștepți ai sistemului se asigură astfel că nici noua linie de procurori șefi nu va mișca în front. Și că se vor respecta cu sfințenie ordinele pe unitate, indiferent care vor fi acestea…

”Filiala Brașov”…

La doar câteva zile după ce dezvăluiam în exclusivitate extinderea anchetei în cazul ”Ayahuasca” către înalți procurori militari care drept urmare se vor înghesui să se ”debaraseze” cu orice preț de funcțiile deținute, generalul Gheorghe Coșneanu era trecut ”de îndată” în rezervă. Iar acum deja implicarea sa în această ”afacere” începe să fie confirmată public și de alte surse, după ce liderul revoluționarilor, Teodor Mărieș a înaintat de asemenea pe această pistă.

Desigur că mulți ”fanatici” ai statului de drept pot face în continuare pe ”Toma Necredinciosul”, fiindu-le greu să creadă că ditamai șeful procurorilor militari ar putea fi implicat în astfel de ”socializări lumești”. Numai că ”nea Gigi” este celebru nu doar pentru că a luat-o urât de tot ”pe arătură” în Dosarul Revoluției, dar tocmai pentru astfel de apucături, puternic legendate pe la ”Haiducul” sau pe terasa ”subvenționată” preferată din chiar Centrul Capitalei. Ca să nu mai vorbim că, după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 4 octombrie 2018 intitulată chiar ”Procurori șefi, goi la sauna SPP”, ”Lucian Pahonțu se joacă de-a Bruce Willis și se dă greu de ucis în sistem și pentru că procurorii militari și superiorii acestora de la Parchetul General care instrumentau plângerile depuse împotriva acestuia sau anchete incendiare precum fraudarea jocului CAR nici măcar nu ștergeau praful de pe acestea.

În schimb, sâmbăta după orele 21.00 își parcau mașinile în curtea sediului SPP din Bulevardul Geniului, fără a fi opriți la punctul de control, dispărând pentru câteva ore în piscina serviciului secret. Însă pentru personaje ca procurorul general Augustin Lazăr sau alți capi ai Parchetelor Militare ca Gheorghe Coșneanu sau membri CSM nu doar că se securiza întreg perimetrul, dar se deschidea în schimb și discreta saună VIP!

Unde, de frica ”tehnicii”, ”pilonii” de bază ai ”Republicii Procurorilor” precum ”nea Gusti” sau ”nea Gigi” discutau goi, bărbătește, fără să se gândească măcar vreodată că ”gazdele” altfel atât de generoase ar putea ”juca murdar”… Așa cum a pățit-o și bietul Boc când a fost dat ”pe surse” tot ”în poponețul gol”, în vestiarul unei săli de sport, să se sature să mai ducă ursuleți de pluș, de turba ”unica” Elena Udrea de furie…

Pe mâna lui Hăpău!

Acum, ce-i drept, poate doar Pahonțu mai știe dacă ”seseiștii” bietului colonel Voroneanu au știut că generalul Crețu a dat șprițul pe ”ceai” și l-au lăsat astfel să-și rupă singur gâtul sau pur și simplu nu au avut habar! Și aproape că nici nu mai contează, după ce ”numărul doi” a fost astfel anihilat, făcându-se loc pentru ”omul SRI-ului”… Însă cu totul altfel stau lucrurile în ceea ce îl privește pe generalul Gheorghe Coșneanu. Cel care solicita ”consultanța” de urgență a generalului Marian Hăpău până și după fiecare din ”loviturile” din ”Național” de care se simțea lezat.

Și atunci este clar că a mers cu totul pe mâna șefului DGIA atunci când s-a aruncat cu capul înainte în această ”cură de slăbire”, mai ales că la un anumit nivel al sistemului era binecunoscută ”paranoia profesională” care îl cuprinsese pe ”nea Gigi”. Șeful Secției Parchetelor Militare ajungând să-ți țină ”audiențele” nu în birou, ci în ”unghiul mort” de pe holul de lângă camerele 208-210 ale etajului doi al sediului central al Parchetului General de pe Bulevardul Libertății nr. 12-14. Și atunci, la fel cum este posibil să fi făcut Pahonțu cu Crețu, să îl fi lăsat Marian Hăpău pe Gheorghe Coșneanu să-și rupă singur capul?

Și să fi riscat astfel ”să sară din lac în puț” odată cu instalarea unui nou procuror șef al Secției Parchetelor Militare? Sau poate tocmai că acesta o fi fost de fapt planul șefului DGIA, în condițiile în care, după ce a fost cununat și adus de mânuță la București și promovat în toate ”frățiile” și ”mediile” posibile, Cătălin Ranco Pitu o fi fost ”evaluat” drept o ”carte” mai de viitor decât ”mâna moartă” Gheorghe Coșneanu? Culmea este însă că răspunsul îl știu deja mulți inițiați ai sistemului, numai ”nea Gigi” nu! Adică tocmai cel care acum pare să numere ”AMR”-ul până la primele audieri în ”Dosarul Ayahuasca 2”, cel care vizează ”Lotul generalilor” de la Brașov!, potrivit celor de la Național.ro

Vezi și:

Se apasă butonul de panică! Un specialist avertizează: Va crește numărul cazurilor de coronavirus!

Scandal de spionaj fără precedent! Convorbirile unor nume grele din sistem ar fi putut fi monitorizate

Semnal de alarmă în toiul nopții pentru Marcel Vela: ‘Nu repetați greșeala!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare