sursa foto:  bzi.ro

Gorghiu în rime, către un ministru: ”V-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut?”

Alina Gorghiu, proaspătul președinte unic al PNL, nu încetează să surprindă prin declarații care mai de care mai colorate. După ce în ultima vreme a început să vorbească despre ea la persoana a treia, atitudine pe care psihologii o atribuie celor care se consideră ființe superioare, aceasta a început să vorbească în rime cu miniștrii lui Cioloș, încercând probabil să pară mai simpatică electoratului.

Vezi și Alina Gorghiu, încă un pas spre Elena Udrea

”V-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut?”, i-a spus Gorghiu zilele trecute lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Numai că acesta i-a spus pas și a declarat că nu va intra în politică, subliniind că, dacă i se va propune să rămână în funcţie şi după alegerile parlamentare din decembrie, ca membru al viitorului Cabinet, va accepta doar dacă va avea la dispoziţie ‘resurse şi suport’ în acţiunile sale.

„Atunci când porneşti nişte lucruri, ţi-ar plăcea să le vezi şi terminate. Mi-ar plăcea să le văd terminate, fie că le termin eu sau altcineva”, a spus Voiculescu, miercuri, la Europa FM.

Vezi și 10 lucruri mai puțin știute despre Laura Codruța Kovesi

Întrebat dacă va accepta o eventuală propunere venită din partea viitorului premier de a rămâne ministru al Sănătăţii, Voiculescu a spus că o astfel de decizie depinde de „câteva lucruri”.

„Asta depinde de câteva lucruri. Atunci când te apuci de un lucru, îţi trebuie un plan, îţi trebuie o echipă şi resursele ca să poţi să duci la îndeplinire acel plan. Planul îl avem, echipa cred că o am. Dacă o să am la dispoziţie resursele şi suportul, atunci cu siguranţă…da”, a răspuns demnitarul.

Referitor la eventuala intrare în politică, Voiculescu a afirmat: „Nu voi intra în politică”. Acesta a semnat însă deja pe listele USR pentru a le susține candidatura la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

Vezi și Poze cu „Cucuveaua Mov” a lui Kovesi și Ghiță! Chiar există!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare