sursa foto:  agerpres.ro

Guvernul Cîțu le pregătește o ‘surpriză’ bugetarilor nevaccinați! AUR: ‘Are apucături dictatoriale și încearcă să introducă vaccinarea obligatorie pe ‘ușa din dos”

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) invită sindicatele din sistemul public la consultări, la Palatul Parlamentului, susţinând că „oficiali guvernamentali au înteţit ameninţările şi intimidările la adresa personalului bugetar” care nu doreşte să se vaccineze.

„Guvernul Cîţu are apucături dictatoriale şi încearcă să introducă vaccinarea obligatorie pe ‘uşa din dos’. Invităm sindicatele care îi reprezintă pe medici, pe profesori şi pe funcţionarii publici la discuţii temeinice în Parlamentul României, pentru a stabili o cale de urmat în faţa ameninţărilor tot mai apăsate la adresa drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale românilor”, afirmă, luni, senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, într-un comunicat de presă.

Potrivit AUR, premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă că, în opinia sa, personalul din sistemul public ar trebui să fie vaccinat sau testat, iar ministrul Sănătăţii pregăteşte un proiect de lege prin care medicilor nevaccinaţi „ar urma să le fie tăiate sporurile, susţinând că statul nu ar trebui să plătească testarea celor care au libertatea să se vaccineze gratuit”.

„În condiţiile în care şapte din 10 români nu sunt vaccinaţi, ce s-au gândit guvernanţii? Să-i ameninţe pe bugetari. Nu suntem de acord cu aşa ceva şi nu vom admite aşa ceva”, susţine deputatul George Simion, copreşedinte AUR, informează agerpres.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare