sursa foto:  caleaeuropeana.ro

Ieșire a lui Mihai Tudose: ‘Cîțu este cel mai urât om din România, ăsta când spune despre valul patru, lumea schimbă televizorul sau scuipă pe ecran’

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, îl consideră pe Florin Cîțu principalul vinovat pentru care România a eșuat în ceea ce privește măsurile de prevenție ale valului patru al pandemiei de COVID-19.

Liderul PSD a mai adăugat că toate cele 5000 de persoane care au participat la congresul PNL, au fost sancționat cu 10.000 de lei, ceea ce înseamnă 2 lei de persoană, o sumă infimă comparativ cu amenda primit de un cetățean de rând.

La orice manual despre crize la restrângerea din drepturi sunt 3 condiții pe care trebuie să le explici, de ce faci asta, pentru cât timp faci asta și credibilitatea celui care transmite mesajul.

Daca la primele două găsim un 50/50 la credibilitate suntem spre zero. Cîțu este cel mai urât om din România, ăsta când spune despre valul patru, lumea schimbă televizorul sau scuipă pe ecran.

Astăzi un vârf al PNL-ului declară că suntem în vârful valului 4 al pandemiei, când tu vii sâmbătă, strângi 500o de oameni. Vor închide țara și n-au trecut decât 3 zile după congres. Sâmbătă în țara asta nu era nimic apoi au făcut congres.

Anul trecut pe vremea asta am fost amendați pentru că eram 8 inși la o masă în loc de 6. Pe noi ne-au evoluat si ne-au dat 5000 de căciulă și lor le-a dat 10.000 la toți cei 5000 de oameni.

Au fost un domn care era președintele României care nu avea mască dar el fiind neprețuit, nu a primit amenda.

De astăzi au început extracția de gaze din depozite unde se depozitează gazul pentru iarnă. E o nebunie.

Oamenii ăștia nenorocesc o țară cu zâmbetul pe buze. Îi dăm jos marți. Alt guvern preia situația dezastruoasă, medici nu avem iar demenții vor să dea afară niște medici.

Anul trecut România a fost pe locul 10 în lume la moarte în exces pentru că nu mai aveau loc în spitale. Azi nu mai avem paturi, subfinanțare completă la toate programele de boli cronice. Nimeni nu răspunde”, a declarat Mihai Tudose, conform Româniatv.net.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare