sursa foto:  vol.at

Ieșire controversată a lui Sorin Ovidiu Vîntu: ‘Karl Nehammer e împins în față de puterile centrale ale Europei, Germania și Franța. Austriecii se dau mari cu bogățiile mele, ale românului’

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a comentat vizita cancelarului Austriei, Karl Nehammer, în Bulgaria, care a mers alături de ministrul austriac de Interne pentru a inspecta frontiera cu Turcia. Afaceristul este de părere că Nehammer e ”împins în față de puterile centrale ale Europei, Germania și Franța”.

 

Ăla de la austrieci, i-am uitat numele. Face vizite în Bulgaria, ne dă palme peste palme și noi ce facem? Cine e băiețașul ăla? Un neica nimeni. E pe cai mari acum pentru că are un cuvânt de spus în privința aderării celor două țări în Schengen, România și Bulgaria. Evident, așa cum ți-am mai spus, o postare, individul e împins în față de puterile centrale ale Europei, Germania și Franța. Germania în principal. Ce avem noi de făcut? Naționalizarea Petromului, Erste Bank și Raiffeisen. Ele trebuie naționalizate. Austriecii se dau mari cu bogățiile mele, ale românului. Noi i-am făcut șmecheri pe ăștia. În concertul european nu fac doi bani pe lângă noi.

Ieșirea din UE e obligatorie și unirea unui singur șef. Prin Revoluție nu poți pentru că trupele care vin să te apere vor trage în tine. O lovitură de stat ar fi sfântă, cine vrea poate să o facă. Dar n-are cine. Votul nu face doi bani. Ai văzut, la Sectorul 1, cu Clotilde Armand, e de doi ani și n-o clintește nimeni, în ciuda evidenței furtului. Votul doi nu face două parale. Decide străinătate, America, ăia vor conduce, nu aleșii, ci cei stabiliți de ăștia. Du-te ca proasta la vot, generație. Eu n-am mai votat de când mi-am dat seama ce se întâmplă. Pierd timp. Tu du-te să socializezi. Până când madam Clotilde Armand nu intră în pușcărie pentru furt de voturi… democrația e o mască în spatele căreia se ascunde cea mai cumplită tiranie. Tiranie exercitată de un grup foarte restrâns de oameni din afară, nu din țară”, a transmis Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina sa de Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare