Ieșire violentă din tabăra PNL: Niciodată nu i-am suspectat pe cei de la USR de prea multă cultură

Un deputat al Partidului Național Liberal a luat foc la dresa Uniunii Salvați România, după ce PNL-ul a fost comparat cu PCR-ul.

Daniel Gheorghe, deputat PNL, a reacționat dur pe pagina de socializare, după ce USR Tineret comparat PNL-ul cu PCR-ul.

Niciodată nu i-am suspect pe cei de la USR de prea multă cultură. Însă, de data asta pare că obraznicia celor care au apărut de nicăieri pentru a înfinge România fix în gard merge mult prea departe! Cei de la USR ar fi cazul să învețe că România nu începe cu guvernarea troglodita a lui Cioloș, plină de „oameni noi” din categoria Barna-Ghinea-Drula! Familia Brătianu a fost una de comuniști, după mintea voastră, nu-i așa?Iar la Marea Unire tot niște comuniști au fost la Alba Iulia, nu-i așa? Kogălniceanu, Golescu, Duca, Haret ori Hasdeu erau și ei oamenii rușilor, aduși pe tancurile sovietice în România, nu? Iar la Sighet, Gheorghe Brătianu a fost asasinat conform „statului de drept”, nu? În sfârșit, dragi USR-isti mai puneți mâna pe o carte și nu mai vorbiți de lucruri care vă depășesc! România nu începe și din fericire nici nu se va mai termina cu voi ! Redau mai departe postarea USR prin care PNL este asimilat PCR: „🎉 La mulți ani!

În timp ce ne savuram cafelutsa la terasă, respectând normele de distanțare socială, ne-am hotărât să punem niște poze cu noi și cu tovarășii noștri de când eram mici.

PS: Am fi pus și cu PNL, dar nu avea rost să punem sigla PCR de două ori.„, a răbufnit Daniel Gheorghe.

Vezi și

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

Modificări importante! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță

Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „La mulți ani! ajungem departe! Fără pionieri USR SalvatiRominia plus PSD USB RO 100 D USR Tineret”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare