sursa foto:  Capital.ro

Ilie Năstase și iubita sa fac pasul cel mare! Suma colosală pe care a dat-o fostul tenismen pe verighete

Ilie Năstase și iubita sa fac pasul cel mare anul acesta! Cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc pe data de 8 august, la malul mării.

 De nouă luni, Ilie Năstase trăieşte o poveste de dragoste alături de o brunetă din Constanţa, pe care se pregăteşte să o ducă la altar, iar reporterii Click! au aflat toate detaliile legate de nunta anlui 2019.

Astfel, marele eveniment  a fost stabilit în funcţie de două criterii cu mare însemnătate pentru ei. Atât cununia civilă, cât şi cea religioasă, au fost fixate în ziua în care s-au văzut pentru prima dată, respectiv 8 august,  în locul în care s-au întâlnit, şi anume pe malul mării. La vremea respectivă fostul tenisman se afla în proces de divorţ cu Brigitte, iar o lună mai târziu a devenit burlac şi în acte.

Aflat pe Litoralul românesc, fostul tenisman şi-a intersectat pe-atunci privirea cu a Ioanei într-un restaurant, apoi, pentru a se face remarcat, i-a comandat un pahar de şampanie. Gestul a fost unul cu succes şi iată că bruneta care a reuşit să îl liniştească şi să-l ”cuminţească”, va deveni doamna Năstase peste doar patru luni. Contactată de Click!, Ioana Simion a confirmat zvonurile.

”Da, este adevărat, ne vom căsători într-o zi cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relaţie. Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeaşi zi: mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă”, a declarat viitoarea doamnă Năstase, pentru Click! Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor.

Săptămâna trecută Ioana şi Nasty au vizionat câteva restaurante şi urmează să se decidă pe care îl vor alege. Şi pentru că timpul se scurge repede, fostul lider în tenis a comandat verighetele şi deja le şi poartă pe degete. Este vorba despre bijuterii preţioase, din aur alb, comandate de la celebra firmă Cartier şi care au costat 3.000 de euro. În ceea ce priveşte locuinţa celor doi care se pregătesc să devină o familie, concluzia este că Ilie şi Ioana vor sta şi în Bucureşti, dar şi la Constanţa unde au amândoi case.

Vezi și

Mălin Bot dinamitează scena politică! Ultima mișcare făcută de protestatarii #Rezist – Lovitură pentru parlamentari

SURSE Foc de paie în PSD! Liviu Dragnea a făcut pace cu cei care îl strângeau cu ușa

EXCLUSIV Îl ustură la buzunar! Cât îl costă pe Liviu Dragnea spitalizarea și analizele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare