sursa foto:  captură video

Imaginile care au scandalizat o țară întreagă! O româncă s-a filmat în timp ce își învăța fiul de 9 luni să conducă!

Un video apărut în spațiul public în care o femeie își învăța bebelușul de 9 luni să conducă a înfuriat o grămadă de oameni. Românca s-a filmat în timp ce conducea autoturismul, la pieptul ei fiind chiar copilul de câteva luni.

Femeia din Maramureș s-a filmat în timp ce conducea o mașină avându-l în brațe pe copilul său în vârstă de 9 luni, iar pentru fapta sa femeia a fost amendată cu suma de 825 de lei. Potrivit glasulmm.ro, polițiștii din Borșa s-au sesizat sâmbătă, după apariția unui filmuleț în mediul online în care o femeie conduce o mașină cu un copil în brațe.

Polițiștii au stabilit că este vorba despre o persoană de 25 de ani, din Borșa, care nu avea pusă centura de siguranță și care își transporta fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără ca băiețelul să fie fixat într-un scaun pentru copil. Pentru acest gest, femeia a fost amendată cu suma de 825 de lei, în această cauză fiind sesizați specialiștii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE! O mamă a plecat din spital cu fiul ei, fără voia medicilor, din cauza invaziei de gândaci. Se întâmplă în România, într-un spital mare!

Un copil a fost filmat în trafic la volanul unei mașini

O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc în Brașov, unde un copil a fost surprins în timp ce parca mașina pe o stradă din oraș. În imaginile filmate, de un alt participant la trafic, se vede copilul și un bărbat aflat pe scaunul din dreapta. Ulterior filmarea a fost urcată pe o rețea de socializare, iar de acolo, a ajuns și la oamenii legii. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a demarat o anchetă în acest caz și îl caută pe bărbatul care l-a lăsat pe cel mic să conducă autoturismul.

„Cu privire la apariția în mediul online a unui video în care poate fi observat un copil, ce se află în bratele unei persoane aflată la volanul unui autovehicul, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii și clarificării cu exactitate a stării de fapt. Totodată, solicităm cetățenilor ca, de îndată, ce au luat act de nerespectarea unor norme legale , să înștiințeze instituțiile abilitate cu privire la aspectele observate, oferind detalii ce pot conduce la clarificarea stării de fapt, identificarea persoanelor în cauză și dispunerea de măsuri în consecință„, au transmis polițiștii

Vezi și: Imagini cutremurătoare la unul dintre cele mai mari spitale din țară! Bărbat lăsat de medici să agonizeze în fața unității! Familia face acuzații dure!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare