În direct din interiorul Ambasadei Rusiei, Diana Șoșoacă ne spune că Rusia a vrut să ne dea tezaurul înapoi, dar că Traian Băsescu l-a refuzat! Fostul președinte l-a acuzat pe Putin că a făcut din Federația Rusă un stat terorist

Diana Șoșoacă, senator independent, a continuat joi seara cu declarațiile halucinante, după ce în cursul zilei, de la Tribuna Parlamentului, a acuzat că mișcările seismice din Turcia s-au produs „la comandă”.

Prezentă joi seara o recepție a Ambasadei Rusiei, Dianei Șoșoacă i s-a pus la dispoziție o cameră specială, pentru putea intra în direct la Realitatea Plus, în emisiunea Ancăi Alexandrescu.

În direct la TV, Șoșoacă a susținut că lui Traian Băsescu, în perioada în care a fost președinte, i s-a oferit tezaurul României înapoi de către Rusia, dar fostul șef de stat l-a refuzat.

Trebuie reamintit că imediat după ce Putin a ordonat trupelor sale să invadeze Ucraina, Băsescu l-a numit pe Putin „Bătăușul de la Kremlin” și l-a acuzat că a transformat Rusia într-un stat terorist.

„La Ambasada Rusiei, la recepția organizată de Ambasada Rusiei de ziua diplomaților Rusiei”, a răspuns Șoșoacă, când a fost întrebată de Anca Alexandrescu unde se află.

„Ca să nu ziceți că mint. Deși nu se face, totuși am solicitat, pentru că v-am promis că voi intra în direct și nu am vrut să vă dezamăgesc, pentru că vă apreciez foarte mult. Și am solicitat să mi se permită să am acest live, deși nu se permite într-o ambasadă. Însă am fost invitată într-o cameră specială pentru transmisii de acest gen și pot să vorbesc cu dumneavoastră”, a afirmat apoi Șoșoacă.

În momentul în care Alexandrescu i-a spus să-i transmită lui Putin să ne dea tezaurul înapoi, Șoșoacă a replicat:

„Eu am făcut o interpelare. În urmă cu vreo 18 ani, când era domnul Băsescu președinte, cred că atunci era, i s-a oferit României Tezaurul, însă domnul Băsescu l-a refuzat și Ministerul Afacerilor Externe. Și cred că ar trebui să-l întrebați pe domnul Dumitru Prunariu, care era ambasador în Rusia la acel moment. A venit acasă cu această propunere. Drept pentru care, a doua fost destituit din funcția de ambasador. Cred că ar trebui să-l întrebați, pentru că eu am făcut cercetări, am făcut interpelări cu privire la Tezaur. Evident că Federația Rusă l-a reținut, mă rog, atunci era URSS-ul. Să știți că, dacă se pot purta negocieri și avem niște diplomați care să știe să se comporte și să vorbească, și să facă adevărata diplomație, cred că ne putem lua Tezaurul înapoi”.

Traian Băsescu, după ce Rusia a invadat Ucraina

Rusia un stat terorist!

“Bătăuşul de la Kremlin”, suferind grav de un sindrom al puterii discreţionre, crede că poate reface defunctul URSS, îngenunchind din nou popoare libere ce doresc să trăiască în ţări suverane şi independente şi guvernate de valori europene.

Republica Moldova are parte din teritoru ocupat de “trupe de menţinere a păcii” ale Federaţiei Ruse care de fapt susţin regimul separatist din Transnistria.

În Georgia armata rusă a ocupat în 2008 provinciile Aphazia şi Osetia de Sud.

În Ucraina, armata rusă a ocupat încă din 2014 Crimeea şi parte din regiunile Donekc şi Lugansk unde, Rusia susţine regimuri separatiste.

Acum câteva zile, “Bătăuşul de la Kremlin” a anunţat şi a trimis “trupe de menţinere a păcii” sub bombele cărora sunt ucişi mii de ucraineni, copii, femei, bărbaţi iar zeci de mii de femei şi copii se refugiază în ţările vecine abandonându-şi căminele. “Trupele de menţinere a păcii” trimise în Ucraina supun populaţia acestei ţări unui genocide ordonat de Putin.

Putin a făcut din Federaţia Rusă un STAT TERORIST, iar el este şeful suprem şi autoritar al acestui stat”.

Șoșoacă, discurs halucinant de la Tribuna Parlamentului:

„De trei ani trăim la nivel mondial o adevărată campanie de ucidere în masă, fie prin intermediul unor pretinse pandemii și nevoia iminentă de injectare cu vaccinuri netestate care omoară oameni, fie prin intermediul unor războaie care reduc numărul populației, dar repun pe alte făgașuri politica internațională, reașează polii de putere și modifică granițele. Până când am trăit să asistăm și la producerea de cutremure la comandă? În fapt, este un atac asupra Turciei din partea mai marilor lumii, cărora le-a displăcut total faptul că au fost puși la punct de Recep Tayyp Erdogan, președintele Turciei. Mai mult, poziția acestuia de neutralitate și mediator în războiul ucraineano-rus a deranjat profund, mai ales că Turcia este a doua mare putere din punct de vedere militar în cadrul NATO. Poziția sa de a bloca aderarea Suediei la NATO, dar și discursul său la Davos, mai ales și gestul său de a pleca în mijlocul conferinței sfidându-l pe șvab, nu a rămas fără ecou în lumea dură și rece a conducătorilor lumii.AdsÎnsă nimeni nu s-a gândit că va fi nevoie să moară oameni, atâția oameni și într-un mod atât de mișelesc și este doar un avertisment. Pentru că nu era zona cea mai populată a Turciei. 150 de replici ale unui cutremur devastator, al doilea mai mare ca primul fără existența unui focar, zona fiind stimulată artificial, armele geologice existând de foarte mult timp, folosindu-se până acum fără a cauza foarte multe victime, probabil pentru experimente. Acum a fost pusă în practică”, a spus Șoșoacă, de la Tribuna Parlamentului, conform Ziare.com.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare