sursa foto:  digi24.ro

În plin război cu Rusia, Ucraina primește din partea României măști, combinezoane și viziere

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat în şedinţa de sâmbătă două hotărâri privind acordarea de asistenţă internaţională gratuită pentru Ucraina. În acest sens, România trimite Ucrainei măști chirurgicale, viziere și combinezoane medicale dar și produse de uz alimentar.

 

 

„Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 21 mai 2022, Hotărârile numărul 24 și 25, pentru acordarea de asistență internațională gratuită pentru Ucraina și pentru scoaterea de la rezervele de stat a unor produse alimentare destinate sprijinirii persoanelor care s-au refugiat pe teritoriul României, în urma conflictului din Ucraina.

Astfel, Guvernul României, prin grija MAI, MAE și IGSU, va transmite în Ucraina măști chirurgicale, viziere și combinezoane medicale.

De asemenea, pentru asigurarea condițiilor necesare refugiaților ucraineni, vor fi repartizate Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București următoarele categorii de produse: mălai, făină, orez, zahăr, ulei alimentar și diferite tipuri de conserve”, transmite CNSU

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare