sursa foto:  Facebook

Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a divorțat de câteva luni de fostul soț, Bogdan Ionescu. Elena nu și-a refăcut viața, aceasta dedicându-se complet celor doi copii ai săi. Nu putem spune același lucru despre tatăl copiilor, Syda, așa cum îl cunoște toată lumea. Acesta a revenit la obiceiurile de dinainte de căsătoria cu Eba. A fost văzut de nenumărate ori în compania mai multor domnișoare, iar de curând, a fost plecat în vacanță cu iubita sa, Maria Grigoriu, în timp ce Elena a mers cu copiii la mare.

Se pare că între Eba și fostul soț nu mai există cale de împăcare, dar asta nu înseamnă că Bogdan își va neglija copiii. Potrivit Antena3, fiica cea mică a lui Traian Băsescu o duce bine pe plan financiar. Pe lângă averea primită la partaj și salariul generos pe care îl primește, EBA are parte și de o pensie alimentară de la Bogdan Ionescu pentru copiii lor care pentru unii ar putea părea mare, pentru unii mică.

Bogdan Ionescu plătește o pensie alimentară în valoare de 1300 de euro lunar, plus cheltuieli adiționale, acestea din urmă fiind legate de educația și alte activități ale copiilor.

Vezi și Judecătorul Danilet, declarații uluitoare despre posturile TV deținute de ”afaceriști și politicieni penali”

Se modifică legea RCA! Toți șoferii vor fi afectați

Ce strategie va aborda PNL pentru a-și recupera electoratul: Planurile lui Robert Sighiartău

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare